τυπική επαλήθευση της Σύρτης με βάση και DFF με βάση το netlist

A

archillios

Guest
Hi όλα, είμαι χρησιμοποιώντας διατύπωση στην ισοδυναμία έλεγχο, είναι για πύλη σε πύλη ελέγχου. Σχεδιασμός ref μου είναι ένα netlist στην οποία διαδοχική κύτταρα είναι συνήθως DFF, ενώ το netlist σχεδιασμό υλοποίησης αποτελείται διαδοχική κύτταρα όλα κατασκευασμένα από latch 2-επίπεδο. Matching είναι εντάξει, αλλά στη φάση ελέγχου, σχεδόν όλα τα διαδοχικά σημεία συγκρίνετε απέτυχε. Όταν εντοπίσετε το μοτίβο αποτυχία, διαπίστωσα ότι φαίνεται τα εργαλεία που προσπαθεί να ελέγξει μεταξύ DFF / Q (ref) και το επίπεδο ένα μάνταλο του 2-Level DFF (imp). πώς μπορώ να πάρω μέσω αυτού; ευχαριστίες.

Υπάρχει μια παράμετρος ρύθμισης, η οποία θα μπορούσε να κάνει τα εργαλεία recoginize την κατάσταση αυτόματα. Εγώ δεν το θυμάμαι τώρα. μπορείτε να δείτε το εγχειρίδιο αναφοράς.

Γεια archillios, Κανονικά, τα επίσημα εργαλεία θα καταστήσουν το DFFs και το μαύρο κουτί, όπως τα βασικά σημεία κατά τη διάρκεια της σύγκρισης. Θα αναλυθεί η η λειτουργικότητα του μπλοκ λογικής μεταξύ των βασικών σημείων. Έτσι αν δεν μπορείτε να βρείτε το σημείο σύμφωνα με κλειδί, δεν θα ελέγχει την functionlity μεταξύ των δύο σχεδίων.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back