τρανζίστορ σε επίπεδο σχεδιασμού "CADENCE"

T

thisissush

Guest
Γεια σου,

Είμαι προσπαθεί να Βελτιστοποιήστε κυκλώματος χρησιμοποιώντας έναν ενισχυτή CADENCE.
Χρειάζομαι κάποιο τρόπο για τον υπολογισμό του κατώτατου ορίου τάσης τρανζίστορ και τη χρήση τους στην Optimizer εργαλείο.
π.χ..Θα πρέπει να καθορίσουν την Υλοποίηση X, όπου X = VGS (M1) - Πέμπτο (M1)Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πείτε πώς να το Πέμπτο (ελάχιστη τάση) για ένα τρανζίστορ σε CADENCE;Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

Μπορείτε να βρείτε το όριο τάσης στο πλαίσιο της λειτουργίας DC σημείο πληροφοριών.Όμως, πιστεύω ότι οι πληροφορίες θα είναι άχρηστο για τη βελτιστοποίηση, διότι το κατώτατο όριο τάσης εξαρτάται από το κανάλι μήκους για σύντομες διαδικασίες κανάλι (Πέμπτο δεν είναι σταθερή).
Στην πραγματικότητα δεν θα δαπανηθεί για τη βελτιστοποίηση του χρόνου, αν σας βελτιστοποίησης βασίζεται στο μοντέλο της τετραγωνικής δίκαιο και χρησιμοποιείτε μια σύγχρονη CMOS διαδικασία.Θα είναι off.

Οχι, ένας λόγος για τον οποίο είμαι χρησιμοποιώντας βελτιστοποίησης είναι ότι θέλω το τρανζίστορ να είναι ενεργοποιημένο.Και ναι Πέμπτο ποικίλλει, γι 'αυτό πρέπει το Πέμπτο ιδιαίτερα για το σχεδιασμό,
Π.χ..Για την 2η επανάληψη της Βελτιστοποίησης αν W & L = x = y για ένα τρανζίστορ Θέλω μια έκφραση που μου δίνει σε αυτό το Πέμπτο επανάληψης.

Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο αυτό μπορεί να γίνει;;

Ξεχάστε αυτό.Πέμπτο είναι ένα παράξενο συνάρτηση του L, W, κλπ. Αν θέλετε να συμμετέχουν VGS-Πέμπτο γιατί απλά δεν ελέγχουν εάν CADENCE έχει μεταβλητή για αυτό.Κάτι σαν Vth_disatance ή Vov.

Ναι, αυτό είναι που ζητώ.Έχει μια μεταβλητή έτσι;
Προσπάθησα, αλλά δεν μπορούσε να βρει ένα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσει σας αλγόριθμος βελτιστοποίησης σε Ωκεανού, εδώ μπορείτε να αυτοματοποιήσετε ούρλασμα το πράγμα και έχετε την ευκαιρία να πάρετε το v_th από το σημείο λειτουργίας ανάλυση.

Στην πραγματικότητα, είμαι υποτίθεται να συγκρίνουν CADENCE Βελτιστοποίησης με ένα άλλο εργαλείο εργαλείο.Γι 'αυτό πρέπει να το κάνουμε στο CADENCE ίδια.

Έχετε δοκιμάσει με κυματομορφής αριθμομηχανή (wavescan);
Σε wavescan, απλά επιλέξτε "Πληροφορίες" στο "Ανάλυση επιλογής επιλογές" τομέα.
Με αυτό μπορείτε να το οικόπεδο "Πέμπτο» (για λεπτομέρειες περάσει CADENCE εγχειρίδιο / help).Ελπίζω αυτό θα βοηθήσει.

VDS-Πέμπτο είναι σίγουρα ένας από τους DC oppoint παραμέτρους, το όνομα μπορεί να εξαρτηθεί από τον μοντέλα

Γιατί δεν θα διαβουλεύεται με την DC παραμέτρους λειτουργίας σημείο στο τμήμα σας μοντέλα / τεχνολογία τεκμηρίωση;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back