το επάνω μισό της οθόνης είναι μαύρο!

H

hassenman

Guest
Έχω ένα (AP: Advanced Power) να παρακολουθούν την οποία έχω χρησιμοποιήσει για περισσότερο από 3 χρόνια, τώρα το πάνω μισό μαυρίσει, όταν το κάτω λειτουργεί τέλεια. αυτό σημαίνει ότι η οθόνη δείχνει μόνο το μισό του, και το υπόλοιπο είναι μαύρο. τι μπορεί να προκαλεί ότι σύντροφοι! Regards.

[Quote = hassenman] Έχω ένα (AP: Advanced Power) να παρακολουθούν την οποία έχω χρησιμοποιήσει για περισσότερο από 3 χρόνια, τώρα το πάνω μισό μαυρίσει, όταν το κάτω λειτουργεί τέλεια. αυτό σημαίνει ότι η οθόνη δείχνει μόνο το μισό του, και το υπόλοιπο είναι μαύρο. τι μπορεί να προκαλεί ότι σύντροφοι! Regards. [/Quote] Η αποτυχία είναι σίγουρα σε κάθετη στάδιο παραγωγής, η οποία προφανώς αποτελείται από δύο μέρη, ένα για επάνω και ένα για κάτω μέρος της οθόνης. Αλλά θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα σχηματικό διάγραμμα unles ξέρετε whyt κάνετε.

ok, ευχαριστώ, αλλά πού μπορώ να βρω shematic διαγράμματα, οθόνη μου είναι μια Compal M700. αν εγώ δεν θα διαπιστώσετε ότι το διάγραμμα, υπάρχει ακόμη μια πιθανότητα να το διορθώσετε; Ευχαριστώ κα.

Πρώτα πρέπει να ανακαλύψετε τι είδους σασί βρίσκεται στο εσωτερικό της οθόνης σας (μερικές φορές είναι γραμμένο κάπου στο ίδιο σασί) και από ό, τι googe για σχηματική ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FCC ID:. σήμανση στην οθόνη σας για να βρείτε ποιος παρήγαγε πραγματικά. Ακόμα κι αν δεν έχετε σχηματικό, αλλά ξέρω τι είναι αυτό που παρακολουθεί μέσα, π.χ. μπορεί να αναγνωρίσει κάθετη στάδιο εξόδου, οριζόντιων στάδιο εξόδου, ενισχυτής βίντεο, παροχή ρεύματος και τέτοια πράγματα, μπορείτε να προσπαθήσετε να το διορθώσετε. Αλλά αν δεν έχετε ιδέα τι μέρος κάνει ό, τι λειτουργεί - μείνετε μακριά. Μπορείτε να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά ή να βλάψει τον εαυτό σας.

ό, τι είναι γραμμένο στο πίσω μέρος της οθόνης είναι Compal P / N: M700 Μοντέλο: V798. Έψαξα στο Google για αυτές τις πληροφορίες, ούτε και τα αποτελέσματα σχετικά με εγχειρίδιο συντήρησης ή κάτι τέτοιο, κάνει το u σκεφτείτε αν πάω στην offcial site τους και να τους ζητήσει για το S / M, θα λύσει το πρόβλημα; ή Μπορώ να πάρω ένα άλλο εγχειρίδιο συντήρησης; αν ναι, πώς μπορώ να βρω παρόμοια προϊόντα; Regards.

Έτσι, δεν FCC ID κάπου; Ναι, μπορείτε πάντα να πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα και να ζητήσει, μερικές φορές αυτό θα λειτουργήσει και θα έχετε σχηματικό ή βοήθεια. Μερικές φορές, δεν παίρνετε τίποτα. Όσον αφορά το άλλο εγχειρίδιο sertvice, θα πρέπει να είναι χειροκίνητα υπηρεσία για το σασί. Το γεγονός είναι ότι ίδιο πλαίσιο χρησιμοποιείται συχνά από διάφορους κατασκευαστές, έτσι ώστε να έχετε τρεις διαφορετικούς τύπους της οθόνης (από το όνομα) με την ίδια ηλεκτρονικά μέσα. Όπως είπα, μερικές φορές είναι δυνατό να μάθετε τύπου σασί μετά το άνοιγμα της οθόνης και ψάχνει για αυτοκόλλητα στο εσωτερικό, με κάτι σαν "σασί XYZ BLAHBLAHBLAH".

Αυτός είναι ένα πρόβλημα της κάθετης παραγωγής. Κανονικά αυτό το πρόβλημα είναι provocated από ξηρά πυκνωτή στην κάθετη μετατόπιση. Προσδιορίστε κάθετη κύκλωμα σας και IC και ανάλυση παρόμοια κυκλώματα ή ακόμη και την ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ από τον παραγωγό. Αν στείλετε το Ic μπορούμε να στείλουμε περισσότερες πληροφορίες Regards

συμφωνηθεί είναι το πρόβλημα των πυκνωτών υψηλής πιστοληπτικής πραγματικά το nonpolar καπάκια ξεκινάει πρώτος, αλλά chk όλες τις πολικές αυτά. εάν u έχω παλμογράφο προσπαθήσουμε σήμα εντοπισμού. αλλά να θυμάστε για να ορίσετε το approprite επίπεδα. σχέση

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back