J
jiangwp
Guest
Για ένα bandgap, έχω προσομοίωση ορισμένες παραμέτρους, όπως: 1. το PSRR? 2. Η αντίσταση εξόδου? 3. την εισαγωγή που αναφέρεται θόρυβο? 4. το coeffient θερμοκρασία? Αλλά οι τρεις πλευρές: Εκκίνηση κύκλωμα, τη συχνότητα και τη σταθερότητα. Δεν ξέρω πώς να τους μιμηθεί. Εκκίνηση για κύκλωμα: I γίνει: 1) το σκούπισμα dc (για παροχή ρεύματος) για να εξετάσουν την τρέχουσα τρανζίστορ της απομόνωσης? 2) η transistant ανάλυση (για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος) για να ελέγξει το έργο της bandgap? Μπορεί να υπάρχουν εναλλακτική προσομοιώσεις πλευρές για Εκκίνηση κύκλωμα. Μπορείτε να μου πείτε; Για την προσομοίωση συχνότητα (ο χρόνος elmilation για αναφορά εξόδου (τάσης και ρεύματος) για να εγκατασταθούν σε παρεμβολές) ή το χρόνο απόκρισης. Έτσι μπορούμε να προσθέσετε μια χωρητικότητα παράκαμψη για να συμπεράνουμε την επίδραση των παρεμβολών. Υπάρχει κάποιο μοντέλο και τρόπο να το simualite εκεί; για τη σταθερότητα: Λόγω των αρνητικών και postive feedbak είναι να υπάρχουν σε bandgap. Πώς είναι η σταθερότητα προσομοίωση;