τον τύπο της συσκευής μπορεί να εξαχθεί από εργαλεία EDA

B

baiwujushi

Guest
τον τύπο της συσκευής μπορεί να εξαχθεί από την ΕΟΑ εργαλεία όταν κάνω LVS στην πλατφόρμα icfb; είναι R. C, MOS;

Μπορείτε να εξαγάγετε τίποτα, αν έχετε γράψει σωστά τους σχετικούς κανόνες. Η αναγνώριση των συσκευών και των συνδέσεων ελέγχεται από κανόνες που είναι χυτήριο (στρώματα) ειδικά. Δεν περιμένω ότι το Cadence εργαλεία που περιέχουν αυτές τις πληροφορίες οι ίδιοι, αν και μπορείτε να βρείτε τα πρότυπα και τις σημειώσεις app. Οι κανόνες που θα παρακολουθήσουν το PDK χυτηρίου.

Ευχαριστώ πολύ, αλλά είμαι wordering αν τα εργαλεία EDA υποστήριξη αυτού του είδους των κανόνων: σε υψηλής τάσης / υψηλής chip εξουσίας από τη διαδικασία BiCMOS 1. Υψηλή γραμμή μέταλλο τάση επικάλυψη δύο nwell, δημιουργούν μια παρασιτική NMOS 2. Χαμηλή τάση πολυ πύλη επικάλυψη δύο pwell, δημιουργούν μια παρασιτική ΟΔΣ ευχαριστώ και πάλι ο Jerry

[Quote = baiwujushi] ... Είμαι wordering αν τα εργαλεία EDA υποστήριξη αυτού του είδους των κανόνων: σε υψηλής τάσης / υψηλής chip εξουσίας από τη διαδικασία BiCMOS 1. Υψηλή γραμμή μέταλλο τάση επικάλυψη δύο nwell, δημιουργούν μια παρασιτική NMOS 2. Χαμηλή τάση πολυ πύλη επικάλυψη δύο pwell, δημιουργούν μια παρασιτική ΟΔΣ [/quote] Δεν νομίζω ότι τέτοια parasitics θα εξαχθούν. Αλλά όχι. 2. πιθανότατα θα είχε βρεθεί πριν από ένα μήνυμα παραβίαση Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό: ενεργή περιοχή (που απαιτούνται για χαμηλής τάσης πύλη πολυ) δίπλα σε ή τη διέλευση 2 pwells είναι σίγουρα δεν επιτρέπονται.

Αν είχατε μια HVMET στρώμα ή δείκτη τότε οι κανόνες θα μοιάζουν με παλιά μεταλλική πύλη MOS εκχύλισμα κανόνες. Το κόλπο είναι ότι για την επιβολή πειθαρχίας HVMET. Έχω εργαστεί σε διεργασίες που χρησιμοποιούνται ξεχωριστά vddmet, vssmet στρώματα για τη διευκόλυνση της μικρής έλεγχο. Πιστεύω ότι τα εργαλεία είναι σε θέση, είναι το λογικό εκφράσεις (και ίσως, επίκουρος στρώματα επί του παρόντος δεν υπάρχει) που θα πρέπει να αναπτύξει.

Κάθε λογικός συνδυασμός στρώμα που έχουν ως αποτέλεσμα ένα καλά σχηματιστεί ορθογώνιο θα μπορούσε να είναι μια συσκευή. Η λογική συνδυασμός στρώμα θα πρέπει να οδηγήσει σε ένα στρώμα αναγνώριση της συσκευής, που προορίζεται για τη συσκευή. Για να δηλώσετε μια συσκευή ως παρασιτική είναι σημαντική μόνο για LVS σύγκριση. Νομίζω ότι ο μόνος περιορισμός που έχουν όλα τα απαγωγείς είναι ότι επιτρέπουν μόνο nonoverlapping, μερικές φορές nontouching αντικείμενα αναγνώριση της συσκευής. Παλαιότερη έκδοση αποτύχει, επίσης, να μην αναγνωρίσουν παρασιτικές συσκευές πάνω (κάτω) πρωτογενή συσκευές.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back