τον τρόπο υπολογισμού "-103.7dbm -108.2dbm" πιο γρήγορα;;;

C

cqmyg5

Guest
πώς να υπολογίσει "-105.6dbm -108.2dbm" πιο γρήγορα;;;

Ξέρω ότι το αποτέλεσμα είναι-103.7dbm, αλλά τον υπολογισμό διαδικασία μου είναι αργή.
Ξέρει κανείς πώς να το πάρει με έναν εύκολο τρόπο;;;

Χρησιμοποιήστε έναν πίνακα αναζήτησης.Μπορείτε να τη διαφορά μεταξύ των επιπέδων ως σημείο εισόδου στον πίνακα και να προσθέσει την τιμή να βρεθεί η μεγαλύτερη από τις δύο τιμές του σήματος.Δεν παίρνει πολλές καταχωρήσεις πίνακα για να βρείτε τιμές από 3 dB σε 0,1 dB προσθήκης.

Όταν είχα να κάνω αυτό συχνά (πολλά χρόνια πριν από φορητούς υπολογιστές ήταν Afordable) επέστησα ένα διάγραμμα του παράγοντα προσθήκη.

Ως κομμάτι της ιστορίας, τις αρχές της επεξεργαστές κειμένου έτρεξε με ρελέ υπολογιστές μέγεθος ράφι και είχατε ένα απομακρυσμένο τερματικό ηλίθιος.Μπορείτε εναλλάσσονται μια γραμμή της μορφοποίησης κώδικα με το κείμενο που επρόκειτο να διαμορφωθεί.Αυτό ήταν ακόμη πιο δύσκολη από ό, τι σύνταξη κώδικα HTML για ιστοσελίδες.Έπρεπε να εκτυπώσετε τα αποτελέσματα σε έναν εκτυπωτή γραμμής (που ήταν πάντα στην απέναντι πλευρά του κτιρίου από σας ή ακόμη και στο επόμενο κτίριο), για να δούμε τα λάθη και να αναθεωρήσουν και πάλι.

θα μπορούσατε να μου πείτε πού μπορώ να πάρω ένα "πίνακα αναζήτησης";;;

Πρέπει να το υπολογίσει τον εαυτό σας, αλλά μπορείτε να υπολογιστεί μόνο μια φορά.Μπορεί να χρειαστεί αρκετές πίνακες για περιπτώσεις όπου τα μηνύματα είναι ασυσχέτιστες και για το πότε θα είναι το ίδιο σήμα σε διαφορετικές phasees.

Χρησιμοποιήστε την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιούν σήμερα.Κάντε ένα σήμα 0 dBm και η άλλη από 0 dBm κάτω πόσες-dBm που χρειάζεται για να πάρετε μια προσθήκη 0,01 dBm της συνολικής ισχύος.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back