τον τρόπο εφαρμογής volatges επιλεγεί;

M

mendenz

Guest
l τάσης έχουν δύο σήματα: το ένα είναι σταθερή 3.3v, και το άλλο είναι vared από 0 κατά 15.5.
Πώς μπορώ να εφαρμόσει το επιλέξετε λειτουργία από την υπόδειξη ενός ψηφιακού σήματος;
Για παράδειγμα: αν το ψηφιακό σήμα είναι υψηλό, επιλέγουμε τις ποικίλες σήμα τάσης, inversly επιλέγουμε 3.3v.

Ανάλογα με appliation σας (ρεύμα που τραβάει, αποδεκτή πτώση τάσης, απαιτείται η απομόνωση), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε MOSFET διακόπτες ή BJT διακόπτη ή potocouplers οδηγείται από ανεστραμμένα ψηφιακά σήματα.Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση σας;

γεια
Ας δούμε .. u μπορεί να το κάνει πολύ απλά μόνο με δύο ρελέ.
αν το σήμα είναι ένα υψηλής ρελέ που είναι συνδεδεμένη με την πρώτη τάση είναι ενεργή και η τάση πηγαίνει στην έξοδο
και όταν η είσοδος είναι χαμηλή άλλο ρελέ είναι ενεργή και μια άλλη τάση πηγαίνει output.u μπορούν να την ελέγχουν από ένα μόνο δεν πύλη και τρανζίστορ στον έξω τεθεί.
Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος.

Μπορείτε να εφαρμόσετε το τρανζίστορ διέλευσης (πύλες μετάδοσης) κυκλώματος, προκειμένου να κάνουμε τάσεις επιλογής.

lt μια EEPROM σχεδιασμού ip
πρέπει να χρησιμοποιείται το επιλεγμένο τάσης ως πηγή τάσης των κυκλωμάτων.
έτσι η πτώση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη και η must't ικανότητα του οδηγού να πραγματοποιηθεί.ptmsl έγραψε:

Ανάλογα με appliation σας (ρεύμα που τραβάει, αποδεκτή πτώση τάσης, απαιτείται η απομόνωση), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε MOSFET διακόπτες ή BJT διακόπτη ή potocouplers οδηγείται από ανεστραμμένα ψηφιακά σήματα.
Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση σας;

Best χρήση ρελέ Αν δεν το χρόνο απόκρισης των επαφών είναι κρίσιμη.Για τη λειτουργία των κέντρων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ULN2001 σειρά τους οδηγούς ρελέ ULN2004 που έχουν σχεδιαστεί για διεπαφή με κυκλώματα λογική.

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 4052 πολυπλέκτης anolog υπάρχουν διάφορες μάρκες αυτής της mux μπορείτε να επιλέξετε την πολυπλεξία εισροές από ψηφιακό σήμα (χρησιμοποιήσετε ένα διακόπτη OPTOCOUPLER) mux και θα μεταφέρω το αναλογικό σήμα στις εισόδους της για την παραγωγή του, σύμφωνα με τα bits επιλογής.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back