τι είναι το καλύτερο C + + cross compiler

D

djdj

Guest
Γεια σας, θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει, πρέπει να ξέρω αν υπάρχει μια θέση για να ανακαλύψει τι C + + compilers σταυρό είναι διαθέσιμα και ό, τι MICROS που υποστηρίζουν. Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι να βρούμε είναι η αξιολόγηση s / w που θα χρησιμοποιηθεί για την ολοκλήρωση ενός έργου των φοιτητών. Πρέπει να δημιουργήσετε μια βιβλιοθήκη του δικτύου σε C + + όχι μόνο Γ. Compiler πρέπει να είναι επεκτατική ή ενδέχεται να επεκτατική στο μέλλον, να παρέχει το πρωτόκολλο TCP / IP stack και SNMP ή θα ήταν ένα μπόνους. Ξέρω EC166 είναι διαθέσιμο, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε αν υπάρχουν άλλοι djdj Χάρη

hi είναι πολλές C + + cross compilers. πρέπει να καθορίσετε μικροελεγκτή σας. από hpinfotech.com υπάρχει γ μεταγλωττιστές για AVR (codevision). Επίσης, Keil έχει μεταγλωττιστή C για βραχίονα και 8051, ( www.keil.com ), υπάρχει δωρεάν compiler για AVR (WinAvr) για περισσότερες compilers μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο. για avr συστήνω compiler.you Η codevision για να κατεβάσετε μια δοκιμαστική έκδοση από το site τους. ελπίζω να είναι χρήσιμη. : Wink:

προσπαθήστε να κάνετε αναζήτηση στο google πικάντικη. είναι η χρήση του ελεγκτές PIC από Microchip

Αυτή είναι η καλύτερη βιβλιοθήκη της C + + (κατά τη γνώμη μου) h ** p:. / / Users.utu.fi / sisasa / όαση / όαση-cc + + html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back