τι είναι οι ΔΙΑΦΟΡΕΣ της αντίστασης δύο ειδών?

Z

ZengLei

Guest
Σήμερα, όταν διάβασα το δελτίο του OP07 δύο παραμέτρους παρακάτω πιάσει τα μάτια μου ~ ~ ~ ~, Ερώτηση: 1.Τι 's οι διαφορές μεταξύ των δύο ειδών της αντίστασης;? 2.why πρέπει να καθορίσουμε τα δύο είδη αντίσταση;???? 3.Πώς τα δύο είδη αντίσταση επηρεάζει το έργο του ΕΠ;?? 4.Ποιά αντίσταση είναι η μεγαλύτερη τόσο το καλύτερο, και ποια είναι η μικρότερη είναι η καλύτερη;??? 5.Usually, όταν μιλήσαμε για ένα ΕΠ, εμείς πάντα είπε ότι η αντίσταση εισόδου του ΕΠ είναι άπειρο! Και η αντίσταση εισόδου εδώ σημαίνει ποια; η κοινή αντίσταση εισόδου λειτουργία ή η λειτουργία Διαφορική αντίσταση εισόδου? 6.Why κάποια δελτίο του ΕΠ έμφαση τα δύο είδη της αντίστασης, και κάποιοι άλλοι δεν είναι;?

1 δύο είδος της αντίστασης: Διαφορικό λειτουργίας: για διαφορετικά σήματα κοινή λειτουργία: για κοινά σήματα ΟΚ, αλλά τι διαφορά. ή κοινά; Μία είσοδος είναι θετική (+) και το άλλο είναι μείον (-), τότε τα σήματα κοινού = [V (+) + V (-)] / 2 Diff. σήματα = [V (+) - V (-)] Όλες οι τάσεις που αναφέρεται στο έδαφος (0V) opamps ενισχύουν διαφορετικά σήματα πάρα πολύ, και να απορρίψει την κοινή σήματα. Δεν ξέρω για τις ειδικές τιμές που πήρα, αλλά νομίζω ότι και οι δύο αντιστάσεις πρέπει να είναι υψηλή. Ένα παράδειγμα: εάν πιέσετε 5,01 V σε (+) και στο 5.00V (-), το διαφορικό κέρδος OPAMP (Ad) και την κοινή OPAMP κέρδος (Ac) ενεργούν σαν αυτό: Vo (Output) = Ad * (0,01 V ) + Ac * (5.05V) και να θυμάστε ότι το Ad Ac αφορά >>>>

ZengLei, Δεδομένου ότι οι λήψεις έχουν καμία σχέση με την ερώτησή σας, μπορείτε να καθορίσετε ακριβώς ποιες παραμέτρους ρωτάτε; Χρησιμοποιήστε την ίδια ακριβώς ορολογία που αναφέρεται στα φύλλα δεδομένων. Regards, Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back