τι είναι λάθος για IC50 στο linux

J

jodenma

Guest
Γεια σου, να εγκαταστήσω IC50 στο linux, όλα διαδικασία ara δικαίωμα, αλλά όταν βλέπω ένα σχηματικό, δεν μπορώ να δω την ιδιοκτησία του, όλα έχουν χαρακτήρα blank.what είναι λάθος σχετικά με αυτό, μπορείτε να μου πείτε πώς να το κάνουμε;TKS!

μπορείτε να επεξεργαστείτε τις σχηματικό;Εάν δεν μπορεί, ότι
η άδεια
για το δικό σας πρόβλημα.

Νομίζω ότι έχετε πρόβλημα με την άδεια χρήσης.Πρόσκληση CADENCE AE.

Δεν μπορώ να επεξεργαστώ το σχηματικό, πιστεύω μου δεν έχουν άδεια question.maybe στο σύστημα μου έχει κάποια γραμματοσειρά, λες έτσι.

Ναι, όταν το σύστημα linux δεν χρησιμοποιούν αγγλικά, μερικές φορές θα έχει λάθος.

Ναι, μου linux σύστημα δεν είναι τα αγγλικά, αλλά ίσως δεν είναι αυτό το λάθος γιατί ο φίλος μου
το ίδιο σύστημα με μένα και την IC50 μπορεί να λειτουργήσει καλά.Κοίταξα το μήνυμα για το λάθος, αυτό δεν φαίνεται να μετατρέψετε γραμματοσειρά και δεν μπορεί να λειτουργήσει.

linux χρησιμοποιείται εντολή "locale" για να ελέγξετε τη χρήση LANG, καλύτερη επιλογή είναι en_US.

Ή είσαι χρησιμοποιούνται φορητό;X-Window πληκτρολόγιο πρέπει να καθορίσετε το δικαίωμα.

Ένας φίλος μου χρήση της γλώσσας δεν είναι στα αγγλικά rh8.0, έχει λάθος, όταν η αλλαγή σε αγγλικά πήγε λάθος.

χάρη, να αλλάξω τη γλώσσα και την πήγε λάθος.ευχαριστώ!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back