τι διαφορά μεταξύ δρομολόγησης στρώμα και στρώμα αεροπλάνο;

H

hero0765

Guest
hi: Θέλω να ξέρω ότι τι διαφορά μεταξύ δρομολόγησης στρώμα και στρώμα αεροπλάνο σε διάταξη συν. Θέλω να καταλάβω αυτό το ερώτημα από την πλευρά του το σπίτι του σκάφους. τι διαφορά μεταξύ δρομολόγησης στρώμα και στρώμα αεροπλάνο σε κατασκευαστικές του διοικητικού συμβουλίου. γιατί χρησιμοποιούμε στρώμα αεροπλάνο;

Αεροπλάνο στρώματα συνήθως καθορίζουν το αρνητικό. Άλλα στρώματα είναι συνήθως θετικά. Με άλλα λόγια, εάν σχεδιάζετε κάτι σε ένα κανονικό στρώμα σας να πάρετε κάποια χαλκού, αν την αντλήσει από ένα στρώμα αεροπλάνο θα πάρετε τη μείωση του χαλκού. Αυτό δεν είναι συγκεκριμένη για κάθε πακέτο PCB. Το χρησιμοποιώ για να θέσει περικοπές στα αεροπλάνα εξουσία - να σχεδιάσετε μια διαδρομή στο αεροπλάνο δύναμη να δημιουργήσετε την περικοπή. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε πολύγωνο συμπληρώνει το μέρος των στρωμάτων αεροπλάνο. Είναι απλά συχνά ευκολότερο στη χρήση στρώματα αεροπλάνο. Δεν υπάρχει τίποτα να συντάσσεται σε ένα στρώμα αεροπλάνο, αν δεν χρειάζεστε οποιεσδήποτε περικοπές. Keith.

Νομίζω στρώμα αεροπλάνο δεν έχει καμία σχέση με αρνητικό ή θετικό. Στρώμα αεροπλάνο είναι απλά ένα στρώμα που έχει χαλκού / πολύγωνο συμπληρώστε αυτό σημαίνει πλήρη πολύγωνο και όχι κομμάτια και χρησιμοποιείται γενικά για την εξουσία και τα σήματα από το έδαφος. Κάνουμε μια αεροπλάνο αρνητική επειδή μειώνει το συνολικό μέγεθος του αρχείου PCB σε σύγκριση με μια πλακέτα με θετικό αεροπλάνο. Ricky

[Quote = Anonymous_Ricky] Κάνουμε μια αεροπλάνο αρνητική επειδή μειώνει το συνολικό μέγεθος του αρχείου PCB σε σύγκριση με μια πλακέτα με θετικό αεροπλάνο. [/Quote] Αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι η προσθήκη κομμάτια δημιουργούν περικοπές στο επίπεδο - εξ ου και η σημασία του να είναι αρνητική. Keith.

Σύμφωνα με την άποψή μου μόνο την μάσκα ύλης συγκολλήσεως και Clearecnes αναφέρονται στην αρνητική εικόνα, όπου, όπως τα στρώματα Σήματος οποία αναφέρθηκαν στις θετικές μόνο. Αεροπλάνα θα έχει χαλκού σε όλο το στρώμα σε ένα συμβούλιο, το στιβάζω πρέπει να είναι ισορροπημένη, δηλαδή αν διαιρέσετε το stackup σε 2 εξάμηνα μετά το 2ο εξάμηνο θα πρέπει να είναι ο καθρέφτης του πρώτου, δηλαδή ο αριθμός των σημάτων και στρώμα αεροπλάνο στο πρώτο εξάμηνο θα πρέπει να να είναι ίδια όπως στο δεύτερο ημίχρονο., για να αποφευχθεί η στρέβλωση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής Regards Rajan.K

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back