τη βοήθειά σας για τα νέα καθήκοντα μου στο αναλογικό σχεδιασμό κύκ!

G

Guest

Guest
Μου ανατέθηκε ένα αναλογικό σχεδιασμό κύκλωμα.

1.Αλγόριθμος να επιλύσει την εξίσωση χρησιμοποιώντας ολοκληρωτές:

(η εξίσωση δίνεται ως εικόνα που να ανεβάσω εδώ)

(Block διάγραμμα για να εξηγήσει τον αλγόριθμο που ισχύει)

2.Σχεδιάστε ένα κύκλωμα (χρησιμοποιώντας ολοκληρωτή) που μπορεί να δημιουργήσει μια ημιτονοειδή κυματομορφή
- Εύρος συχνότητας: 0.1Hz - 100 Hz (διαίρεση σε 3 ζώνες συχνοτήτων)
- Τάση εξόδου: 5 Vpp

Για την πρώτη ερώτηση, μπορώ καταφύγιο βρεθεί η λύση ακόμα.Μπορεί κάποιος εδώ μπορεί να συστήσει με τον τρόπο που μπορώ να μάθω τη λύση ή αν μπορείτε, μπορείτε να φορτώσετε κάποια σχετικά έγγραφα που είναι χρήσιμες.
Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα, Μπορείτε να μου συστήσετε μου μερικές χρήσιμες ιστοσελίδες που ασχολούνται με αυτό το λειτουργικό κύκλωμα.Ή μπορεί να σας προτείνω με κάποιο τρόπο να σχεδιάσει αυτό το κύκλωμα

Περιμένω να ακούσω από σας τα εμπρός μέλη elektroda.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

PS.Επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι καλό, αν είναι εκεί κάτι που δεν είναι σαφής, να αναρτήσετε εδώ γι 'll προσπαθήσω να σας δώσω άλλα λόγια ότι είναι πιο σαφής!
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Wystarczyło podłączyć do Internetu jeden komputer więcej niż przewiduje umowa z UPC, aby być ukaranym grzywną w wysokości 5000 zł. Tą "wyciągniętą z rękawa" kwotą na szczęście skutecznie zajął się UOKiK.

Read more...

Hey man, γιατί δεν αγώνα το μυαλό σας λίγο και να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε αυτό που είδατε στις τάξεις σας;

Αυτό είναι ένα κλασικό παράδειγμα της γραμμικής μαθήματα θεωρίας.Τέλος πάντων, μπορείτε να βρείτε τη λύση σε κάθε σχεδόν βασικό βιβλίο για τη γραμμική θεωρία

για το δεύτερο ερώτημα,
μπορείτε να πάτε στην εθνική ιστοσελίδα για να βρείτε μια εφαρμογή ενισχυτή, Με την αίτηση αυτή έχουν όλα fuction κύκλωμα του ενισχυτή

Εδώ είναι μια υπόδειξη για το πώς να κάνουν τη λύση εξίσωση.

1.Δεδομένου ότι η παραγωγή του ολοκληρωτή είναι το ολοκλήρωμα της εισόδου, η είσοδος είναι η διαφορά της εξόδου.

2.Βάλτε αρκετά integrators παράλληλα και το σήμα εξόδου x και χρήση 1 παραπάνω για να πάει στο κόμβο κόμβο προς την είσοδο χρησιμοποιώντας διαφορική ετικέτες.

3.Ακουμπήστε off διαφορετικά σημεία σχετικά με την παραπάνω αλυσίδα για να πάρετε τους όρους της εξίσωσης σας.Χρησιμοποιήστε διαιρέτες τάσης για να συντελεστές που είναι λιγότερο από το 1 άλλο ένα στάδιο για να αποκτήσουν συντελεστές μεγαλύτερη από 1.

Ι didnt καταλαβαίνω το πρόβλημά σας, θα βλέπετε αυτό;

(α ^ 2 2ΑΣ w ^ 2) u = 0

(1 2α / s w ^ 2 / s ^ 2) u = 0

1 / s (2α w ^ 2 / s) u =-u
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back