G
Guest
Guest
Μου ανατέθηκε ένα αναλογικό σχεδιασμό κύκλωμα.
1.Αλγόριθμος να επιλύσει την εξίσωση χρησιμοποιώντας ολοκληρωτές:
(η εξίσωση δίνεται ως εικόνα που να ανεβάσω εδώ)
(Block διάγραμμα για να εξηγήσει τον αλγόριθμο που ισχύει)
2.Σχεδιάστε ένα κύκλωμα (χρησιμοποιώντας ολοκληρωτή) που μπορεί να δημιουργήσει μια ημιτονοειδή κυματομορφή
- Εύρος συχνότητας: 0.1Hz - 100 Hz (διαίρεση σε 3 ζώνες συχνοτήτων)
- Τάση εξόδου: 5 Vpp
Για την πρώτη ερώτηση, μπορώ καταφύγιο βρεθεί η λύση ακόμα.Μπορεί κάποιος εδώ μπορεί να συστήσει με τον τρόπο που μπορώ να μάθω τη λύση ή αν μπορείτε, μπορείτε να φορτώσετε κάποια σχετικά έγγραφα που είναι χρήσιμες.
Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα, Μπορείτε να μου συστήσετε μου μερικές χρήσιμες ιστοσελίδες που ασχολούνται με αυτό το λειτουργικό κύκλωμα.Ή μπορεί να σας προτείνω με κάποιο τρόπο να σχεδιάσει αυτό το κύκλωμα
Περιμένω να ακούσω από σας τα εμπρός μέλη elektroda.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
PS.Επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι καλό, αν είναι εκεί κάτι που δεν είναι σαφής, να αναρτήσετε εδώ γι 'll προσπαθήσω να σας δώσω άλλα λόγια ότι είναι πιο σαφής!
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο
1.Αλγόριθμος να επιλύσει την εξίσωση χρησιμοποιώντας ολοκληρωτές:
(η εξίσωση δίνεται ως εικόνα που να ανεβάσω εδώ)
(Block διάγραμμα για να εξηγήσει τον αλγόριθμο που ισχύει)
2.Σχεδιάστε ένα κύκλωμα (χρησιμοποιώντας ολοκληρωτή) που μπορεί να δημιουργήσει μια ημιτονοειδή κυματομορφή
- Εύρος συχνότητας: 0.1Hz - 100 Hz (διαίρεση σε 3 ζώνες συχνοτήτων)
- Τάση εξόδου: 5 Vpp
Για την πρώτη ερώτηση, μπορώ καταφύγιο βρεθεί η λύση ακόμα.Μπορεί κάποιος εδώ μπορεί να συστήσει με τον τρόπο που μπορώ να μάθω τη λύση ή αν μπορείτε, μπορείτε να φορτώσετε κάποια σχετικά έγγραφα που είναι χρήσιμες.
Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα, Μπορείτε να μου συστήσετε μου μερικές χρήσιμες ιστοσελίδες που ασχολούνται με αυτό το λειτουργικό κύκλωμα.Ή μπορεί να σας προτείνω με κάποιο τρόπο να σχεδιάσει αυτό το κύκλωμα
Περιμένω να ακούσω από σας τα εμπρός μέλη elektroda.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
PS.Επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι καλό, αν είναι εκεί κάτι που δεν είναι σαφής, να αναρτήσετε εδώ γι 'll προσπαθήσω να σας δώσω άλλα λόγια ότι είναι πιο σαφής!
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο