την αποστολή δεδομένων με Pins USART καμία προεπιλογή?

A

allomani

Guest
Γεια σας, είμαι με τη χρήση atmega8535, και χρησιμοποιώντας την προεπιλεγμένη θύρα USART να στείλει τα δεδομένα από και προς την ασύρματη μονάδα, δεν υπάρχει ούτως ή άλλως να χρησιμοποιήσετε μια άλλη θύρα για να στείλετε τα δεδομένα από τον υπολογιστή σας; Νομίζω ότι μπορώ να το κάνω σε Bascom χρησιμοποιώντας την εντολή serout, αλλά C Δεν μπορώ να βρεθεί οποιαδήποτε σχετική πράγμα, ο καθένας μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ;

παιδιά θέλω να πω πώς να το κάνουμε somthing όπως αυτό στο Γ ------------------- Config Portc = εξόδου Open "comc.1: 9600,8, n, 1" Για την Έξοδο Όπως # 1 Κάντε Print # 1, "Α" "Περιμένετε 3 Waitms 200 Loop Close # 1 ------------------------

u πρέπει Chek σχετίζονται βιβλιοθήκη που είναι σε θέση προεπιλογή. Παρακαλώ διαβάστε βιβλιοθήκη του.

thnx navidrasi Νομίζω ότι αυτό είναι αυτό που θέλω, αλλά δεν υπάρχει κανένα παράδειγμα τη χρήση συναρτήσεων; όπως cuart_int (TXPIN, RXPIN, BAUD, STOP, ισότητα)? cuart_receive_byte ()? cuart_send_byte ()? [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 27 λεπτά: [/color] [/size] Γεια σας ok βρήκα ένα παράδειγμα που λειτουργεί τέλεια με attiny85 αλλά δεν λειτουργεί μαζί μου στο συνημμένο atmega8583 παράδειγμα, ελπίδα, εάν ο καθένας μπορεί να το τροποποιήσετε για να συνεργαστεί με atmega8535

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back