τηλεχειρισμού χρησιμοποιώντας τηλεφωνική γραμμή

S

summersnow

Guest
Το έργο λειτουργεί σαν αυτό.

Μετά το κύκλωμα ανιχνεύει ήχος κλήσης, θα off γάντζο μετά από 3 ήχους κλήσης (που ελέγχεται από μικροελεγκτή). Όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο γάντζο, ο ομιλητής θα παίξει το μήνυμα καταγράφεται στην ομιλία ΘΣ.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εδώ είναι μια φορά να συνδέσω το σύνολο του κυκλώματος, το κύκλωμα επίκλισης off hook.I προσπάθησε να αλλάξει την αντίσταση και τη σύνδεση και να εξακολουθεί να λειτουργεί επίκλισης.

Αναρωτιέμαι αν το πρόβλημα προκαλείται από την αντίσταση στο μετασχηματιστή έτσι προσπάθησε να αλλάξει την αξία του resistor.This το αποτέλεσμα είναι ότι όταν έχω να κάνω τις αλλαγές.

1.Όταν και οι δύο του μετασχηματιστή συνδέεται με 10kohm και R1 = R2 = 330ohm, το κύκλωμα off γάντζο άμεσα μια φορά τον ήχο κλήσης που διαπιστώθηκαν
2.Όταν και οι δύο του μετασχηματιστή συνδέεται με 10kohm και R1 = R2 = 10kohm, το κύκλωμα επίκλισης off γάντζο όταν η λογική microcontrolller στείλετε υψηλής στη βάση του τρανζίστορ.
3.Όταν το μέρος της και το TR1-op ενισχυτή δεν είναι συνδεδεμένο με το κύκλωμα, με R1 και R2 = 10kohm = 10kohm, το κύκλωμα επίκλισης off γάντζο όταν η λογική microcontrolller στείλετε υψηλής στη βάση του τρανζίστορ.
4.Όταν το μέρος της και το TR1-op ενισχυτή δεν είναι συνδεδεμένο με το κύκλωμα, με R1 και R2 = 10kohm = 330, το κύκλωμα είναι σε θέση να off γάντζο όταν η λογική microcontrolller στείλετε υψηλής στη βάση του τρανζίστορ.

Το αποτέλεσμα 4 έργα, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι η ανάγκη i opamp κυκλώματος που θα συμπληρώνουν το μήνυμα καταγράφεται σε ομιλία μου ΘΣ .. Το ερώτημά μου είναι πώς μπορεί να συγχωνεύσω για το σύνολο του κυκλώματος καθιστά off γάντζο;

Παρακαλώ να με βοηθήσει σε αυτό .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

Κοιτάζοντας το σχηματικό, δεν βλέπω τη δυνατότητα σύνδεσης με το πάνω μέρος του ρελέ.Pin 1 του κέντρου θα πρέπει να συνδεθεί με μια θετική πηγή ενέργειας.Η τάση που απαιτείται εξαρτάται από την τάση σας πηνίο ρελέ.Εάν χρησιμοποιήσετε την 10K αντιστάσεις και στη συνέχεια ένα βραχυκύκλωμα από το συλλέκτη να εκπομπός του Τ1 κάνει την τηλεφωνική γραμμή go off-γάντζο;Αν δεν το κάνει, τότε κάτι πάει στραβά με το ρελέ ή η πηγή ισχύος του.

πράγματι, να κάνω τη σύνδεση με μια πηγή ενέργειας το ρελέ .. προστίμου και λειτουργεί ακριβώς όπως αυτό που αναφέρω στο προηγούμενο post .. Εκτός από την πηγή τροφοδοσίας του ρελέ, κάνουν και έχουν κάποια ιδέα σχετικά με το γιατί το κύκλωμα επίκλισης έργων; βασικά, τα TR2 είναι συνδεδεμένο με τον αποκωδικοποιητή DTMF ...

Εντάξει, είμαι λίγο συγκεχυμένη.Ποια είναι η θέση # 1 σημαίνει;Θέλετε να πείτε ότι η τηλεφωνική γραμμή είναι συλληφθούν αμέσως στο πρώτο δακτύλιο χωρίς ρελέ είναι ενεργοποιημένο;Αν είναι έτσι, τότε νομίζω ότι πρέπει είτε να μειώσουν την αξία της σειράς πυκνωτής για την ανίχνευση του δακτυλίου πόδι ή να προσθέσουν επιπλέον αντίσταση μόνο εκείνο το τμήμα του κυκλώματος.
Off-γάντζο ανίχνευση από την τηλεφωνική εταιρεία πραγματοποιείται με αισθητήρια μια μείωση της τάσης DC σε όλη την τηλεφωνική γραμμή.Αυτή η πτώση τάσης DC είναι από τα χαμηλά της αντίστασης R2.Όταν αύξηση R2 να 10K, υπάρχει ανεπαρκής φορτίο σε όλη την τηλεφωνική γραμμή, η DC τάση δεν πτώση αρκετά χαμηλό, το τηλέφωνο και η εταιρεία δεν αναγνωρίζει ότι εκπυρσοκρότησε-γάντζο.
Παρακαλώ δοκιμάστε τα ακόλουθα:
A: Αφαιρέστε την σειρά πυκνωτής από το δακτύλιο ανίχνευση οπτικοηλεκτρονικά διάταξη κυκλώματος.
Β: Χρήση 330 <R2 <10K και αποδίδουν και οι δύο μετασχηματιστές και op-amp.
C: Ring το τηλέφωνο και, στη συνέχεια, σειρά έχει το μικροελεγκτή για την αναμετάδοση.
Εάν το κύκλωμα που λειτουργεί και το op-amp ομιλία μπορεί να παίξει πίσω την τηλεφωνική γραμμή, τότε το πρόβλημα είναι να απομονωθεί η οπτικοηλεκτρονικά απομονωμένες δακτυλίου ανιχνευτή.

Και πάλι, εάν είμαι κατανόηση σας δήλωση # 1 σωστά, φαίνεται ότι δεν υπάρχει αρκετή αντίσταση στον οπτικο βρόχο χρέωσης και στη συνέχεια του τρέχοντος σειρά πυκνωτής είναι πολύ μεγάλο.Αυτή η μεγάλη φόρτιση ρεύματος κοροϊδεύουμε το τηλέφωνο
της εταιρείας εκτός γάντζο τον εντοπισμό τους και την άρση των ήχος κλήσης επειδή πίστευε σας πήραν τηλέφωνο.

Γεια σου Banjo,

Ya .. σας κατανόηση της πρώτης δήλωσης είναι αληθή.Θα ήθελα να μάθω πυκνωτής που σας σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρέσετε; Η πρώτη η οποία συνδέεται με το δακτύλιο ή τη μία στην έξοδο της optoisolator;

Μετά την τροποποίηση του κυκλώματος, έμαθα ότι το κύκλωμα λειτουργεί όταν θ συνδέσετε δύο μετασχηματιστές και op-ενισχυτή με μία μόνο αντίσταση 1kohm αλλά το δαχτυλίδι που συνδέονται με την άδεια ανεξάρτητα ρελέ αντί για τη σύνδεσή του με το GND.Is ότι είναι δυνατόν να αφήσω είναι άσχετο έτσι; Προσπάθησα να ζητήσω από κοντά και υπάρχουν ορισμένες φίλους που επισημαίνουν ότι το RING shoudn't να συνδέεται με το GND.Αλλά, αναρωτιέμαι, αν δεν τη σύνδεσή του με το GND Πού πρέπει να συνδεθεί .. Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσει σε αυτό;

Ο πυκνωτής ήμουν αναφέρεστε είναι C5.Βασισμένο σε άλλα σχέδια που έχουν στείλει στην άλλη απορία σας, η τιμή αυτή είναι πολύ μεγάλο.Μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος των C5 ή αύξηση της τιμής R2.
Κατά τη γνώμη μου, η NC, ή να κλείσει κανονικά το pin του ρελέ δεν θα πρέπει να συνδεθεί με τίποτα.Θα πρέπει να είναι ανοικτές.Ενώ αυτό μπορεί να μοιάζουν με ένα κύκλωμα που έχετε καθαρά ότι δεν πάει όπου στην on-γάντζο περίπτωση, αυτό δεν είναι αλήθεια.Το σχήμα δεν δείχνει το τηλέφωνο υποδοχή.Στην περίπτωση on-γάντζο, το κύκλωμα που συνδέεται με την τηλεφωνική γραμμή θα πρέπει να είναι μόνο το κύκλωμα με οπτικοηλεκτρονικά C5 για την πλευρά RING και R2 για την TIP πλευρά.Όλα τα υπόλοιπα είναι αποσυνδεδεμένο από το ρελέ.
Ισοπαλία λίγο ac_generator σύμβολο μεταξύ του δακτυλίου και ΣΥΜΒΟΥΛΗ δίχτυα για να συμβολίζουν την τηλεφωνική εταιρεία και θα δείτε γιατί το NC pin του ρελέ θα πρέπει να είναι ανοιχτή.

Επίσης, να θυμάστε ότι σας είναι μια σχηματική απλοποίηση του πραγματικού κυκλώματος.Το πραγματικό κύκλωμα σας έχει πολλές συνδέσεις δοκιμές δεν εμφανίζεται στο σχήμα.Βεβαιωθείτε ότι ο τρόπος κατασκευής της είναι καλή και ότι έχετε ακολουθήσει η σχηματική.Μετασχη ενσύρματο σε σειρά και όχι παράλληλα ή αλλάζουν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια τυλιγμάτων σε έναν από τους μετασχηματιστές θα προκαλέσει πολλά περίεργα προβλήματα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back