τάση σε όλη την αντίσταση

Y

yahaa

Guest
Έχω 2 τάσης πηγές λένε 10v και 15v connnected παράλληλα
και μια αντίσταση είναι συνδεδεμένο σε σειρά με το συνδυασμό

ποια θα είναι η τάση σε όλη την αντίσταση και ποια ιη τα βήματα που περιλαμβάνονται ?????
confign είναι
|-----------------------
| | |
| | |
10v 5v αντίσταση
| | |
|------------------------

Κατάρτιση σας δεν φαίνεται να βγει σωστό ...

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν θα θέσει 2 πηγές παράλληλα EVER θα σας;Αν δεν εφόσον βέβαια είναι μπαταρίες της ίδιας τάσης να επιστήσω την πιο σύγχρονο.Δεν έχω λάβει βασικά κυκλώματα σε περίπου 3 χρόνια τώρα, αλλά θυμάμαι το prof.Ποτέ δεν λέει θέσει πηγές 2 τάση των διαφόρων μεγεθών μαζί παράλληλα.

Λυπούμαστε - Δεν είμαι βοήθεια.Είμαι λίγο περίεργος ως προς το γιατί θα το κάνουμε αυτό ...

Yahaa,
| IAngel | είναι σωστό.Δεν σημαίνει στην πραγματικότητα ότι οι 2 πηγές τάσης συνδέεται άμεσα παράλληλα, έτσι;Αν εννοείτε ότι η αντίσταση (R) είναι συνδεδεμένο μεταξύ των 2 τάσης πηγές, τότε η σημερινή θα είναι (15-10) / R = 5 / R.
Χαιρετισμοί,
Kral

Καλά την ερώτησή σας δεν είναι σαφής, αλλά εξακολουθεί να iam Θα σας πω ένα απλό method.Use theorem.First υπέρθεση βρείτε την τάση με μία πηγή και στη συνέχεια με την other.after ότι υπερέχουν οι δύο αποτελέσματα και θα πάρετε την απάντηση.

hi guys

κανονικά αυτή η ρύθμιση για τις ηλεκτρικές στήλες δεν ακολουθείται ............. αυτό κλήθηκε σε μια ανταγωνιστική thats εξετάσεις γιατί

και όταν ισχύουν superpositin theorm για κάθε πηγή τάσης η άλλη πηγή τάσης είναι shorted i dont ξέρει πώς να προχωρήσει (έχω την τρέχουσα μέσω αντίσταση ως 0)

u ίσως θα μπορούσε να τοποθετήσει το ζήτημα εξετάσεις εδώ .. Είμαι αρκετά βέβαιος ότι πολλοί θα ήθελαν να βοηθήσουν ..

Οι πηγές τάσεις σε γενικές γραμμές δεν θα εμφανίζονται παράλληλα, μόνο η πτώση με οποιοδήποτε φορτία μπορούν να εμφανίζονται παράλληλα, όπως και το διαιρέτη τάσης.Pls αποδίδουν την πραγματική ΣΜΕ του ερωτήματος.

Χαιρετισμοί,
Suria

Όταν δύο πηγές τάσης συνδέεται παράλληλα, η προκύπτουσα τάση σε όλη την εγκατάσταση είναι το μικρότερο από τα δύο.

Όπως και στην εικόνα, 1000v | | 2v τη συνισταμένη είναι 2v.
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Να yahaa
u είχαν καλύτερη upload καθεστώς εφαρμογής ur, έτσι ώστε ο καθένας δεν θα μαντέψει τυχαία και να ua καλό οδηγό!

στο διάγραμμα που προβλέπονται από το Λόρδο Loh.

whats της τάσης σε μια αντίσταση 2k συνδεδεμένες παράλληλα σε όλη την batterry 2v;

I dont Συμφωνώ με τον κ. Λόρδο Loh.
εμείς dont έχουν ιδανικό εξουσία και δεν μπορούμε να είναι σε θέση να παράλληλη δύο από αυτούς.
Εάν 2 τάση zener paralled μεταξύ τους,
χαμηλότερη τάση zener έχει δεσπόζουσα efect.αλλά στην περίπτωση της ιδανική πηγή τάσης!!

Όταν υπάρχουν μόνο δύο συνιστώσες, παράλληλα και σειρά δεν κάνει καμία διαφορά.Και αν έχετε μόνο μία αντίσταση μιας αρκετά μεγάλης αξίας (που περνά λιγότερο ρεύμα από αυτό που μπορεί να παραδοθεί από την πηγή τάσης - μπαταρία) η πτώση τάσης σε ολόκληρη πρέπει να είναι αυτό που εφαρμόζεται σε αυτό.

δηλαδή.2v πτώση τάσης.Να Davood Amerion:

Έχω δοκιμάσει αυτό με πηγές ενέργειας στο εργαστήριο και πήρε το λιγότερο από τα δύο επίπεδα τάσης.

Lord Loh,

Τροφοδοτικά σας είχαν πιθανότατα κάποιο είδος περιοριστής ρεύματος ή κάποιο μηχανισμό ασφαλείας.Βασικά, τα τροφοδοτικά αυτόματα περιορισμένης τους τρέχουσα (όπως διάθεση αντίσταση μεταξύ των δύο προμήθειες).

Εάν συνδέσετε τροφοδοτικά παράλληλα με τις διαφορετικές τάσεις που δεν έχουν αυτά τα πράγματα (δεν έχουν μεγάλη αντίσταση εξόδου), τα πράγματα παίρνουν ζεστό και ανατινάξεις και πληρώνετε για δύο νέα τροφοδοτικά (ίσως ασφάλειες μόνο πλήγμα, αν είστε τυχεροί ).

Δεν μπορείτε να θέσω δύο ιδανικές πηγές τάσης από διάφορες ειδικότητες παράλληλα (σταθερά συνδεδεμένο), όπως και άλλοι έχουν δηλώσει.

Εντάξει ...

Η προσομοίωση του κυκλώματος στο SPICE και πήρε ενσύρματη αποτελέσματα ...

Αλλά όσον αφορά την απάντηση της αντικειμενικής τύπου ερώτηση σε εξετάσεις ανησυχεί, υποθέτω μία θα έπρεπε να σημειώσετε το χαμηλότερο από τις δύο τιμές.

Yahaa οποιοδήποτε τρόπο, ήταν το είδος στόχος εξετάσεις;Είχατε Α, Β, Γ, Δ επιλογή;

hi guys

και οι επιλογές ήταν
5v, 10V, λιγότερο από 5, b / w 5 και 10 και άνω των 10

Απλά για την εκκαθάριση του αντικειμένου? Φανταστεί κανείς παρόμοια ερώτηση:
όταν βραχυκύκλωμα η ιδανική πηγή ενέργειας,
ποια είναι η τάση εξόδου ?!!!!

ναι στο ερώτημα αυτό δεν είναι μια εικόνα δεν ωφελεί

γεια
σχετικά με όλα τα παραπάνω, εάν είμαι υποχρεωμένος να επιλέξω μία απάντηση μου θα επιλέξει την παρακάτω 5v απάντηση δεδομένου ότι τα δύο τροφοδοτικά θα eithe κράτηση ή ανατινάξουν, καθιστώντας την τάση αντίσταση 0

χαιρετισμοί

SPICE προσομοιώσεις κάνει να πιστεύουμε ότι η απάντηση πρέπει να είναι μεταξύ 5v και 10v ...

Ωστόσο, ο δάσκαλός μου μου είπε ότι η χαμηλότερη από τις δύο ΗΜΠ εξακολουθεί να υφίσταται.Υποθέτω ότι θα πρέπει να βελτιώσετε τις σκέψεις μου σχετικά με το θέμα.

Αν σύντομο μια ιδανική πηγή ενέργειας, η τάση είναι μηδενική η τρέχουσα είναι άπειρη και η ισχύς εξόδου P = I * V είναι μηδενική.

Αγαπητέ Lord Loh.
Με ιδανικό ορισμός (DC) πηγή τάσης είναι σταθερό και δεν μπορεί να μηδενίζεται!
Πώς μπορείτε να το εξηγήσετε;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back