σύστημα μενού

7

7rots51

Guest
γεια

Θέλω να σχεδιάσουμε ένα σύστημα μενού για τη μελέτη μου, χρησιμοποιώ χαρακτήρα ή γραφικού LCS, έχετε ιδέα anu και τον πηγαίο κώδικα για την υλοποίησή της.

ευχαριστώ

κάποια συζήτηση σχετικά με avrfreaks.net σε αυτό.

Τι είναι περίπου ucos gui;

Πιθανότατα κάποια έννοια των τύπων swing java θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί (δεν κωδικοποίησης java αλλά ομοιότητα με τα στοιχειώδη είδη κωδικοποιούνται στο στοιχείο γ).
Μπορείτε να ορίσετε τους καταλόγους μενού, στοιχεία μενού, πεδία κειμένου, εκχωρεί τις μεθόδους (σε Τύπο, για πάνω, για scrool - εξαρτάται από τον τύπο του πληκτρολογίου εισόδου που χρησιμοποιείτε) και να τεθούν οι αναφορές σύνδεση για να συνδεθούν αυτές ένα στο άλλο.

Αναχώρηση Circuit Cellar θέμα 160, Νοέμβριο του 2003 το άρθρο «ιεραρχική δομή μενού και στα ενσωματωμένα συστήματα» από Aubrey Kagan.

Γεια
όπου μπορώ να βρω Circuit Cellar θέμα 160, Νοέμβρης 2003 το άρθρο; (plz dl link)

Το διάβασα, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω, χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα.

πώς θα εφαρμόσουν ένα ευέλικτο σύστημα μενού για το σχέδιό σας; Θέλω να έχει 1,2 επίπεδο μενού.

Γεια σου,

Μια ideea: χρήση ανταγωγή για το μενού (πρώτη men_counter μενού = 0), μία για το επίπεδο 1 υπομενού (sub1_counter), μία για το επίπεδο 2 υπομενού (sub2_counter), και ούτω καθεξής ...Ξέρεις που ψάχνετε στις θυρίδες ...Είχα 2 επίπεδο, it works.

Εις υγεία!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back