σύνδεση μεταξύ του επεξεργαστή και την πλακέτα σχηματικό

P

prsk

Guest
hi .. im νέα σε PCB editor ... δεν είμαι σε θέση να χρησιμοποιούν τα μέρη σε μια σχηματική δημιουργήθηκε απευθείας στο παράθυρο του editor σχεδιασμό PCB. μπορεί κάποιος να μου πει πώς να πάει γι 'αυτό; χρειάζομαι για να δημιουργήσετε ένα νέο αποτύπωμα για κάθε τμήμα; ότι είναι κουραστικό .... σας ευχαριστώ

PCB editor όπως το Designer Altium; Μήπως έχετε συμπεριλάβει αποτύπωμα σε καθένα από τα στοιχεία για το σχηματικό; Μήπως χρησιμοποιείτε το σχηματικό για την παραγωγή PCB, όπως το "προς τα εμπρός σχολιασμό"; Εξαρτάται από το είδος των στοιχείων που χρησιμοποιείτε. Εάν χρησιμοποιείτε κάποια κοινά στοιχεία, όπως η αξονική ή ακτινική TMD, τις βιβλιοθήκες που παρέχονται από το λογισμικό θα είναι αρκετή. Εάν τα στοιχεία σας περιλαμβάνονται ορισμένα σύνθετα πακέτα όπως το 44 ή 64-pin QFP μετράει, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε το δικό σας αποτύπωμα, λαμβάνοντας υπόψη σε πυκνότητα, solderability και ορισμένα θέματα της παραγωγής. Διευθύνων δική του βιβλιοθήκη είναι μια κουραστική δουλειά στην αρχή, αλλά με τη δημιουργία του αποτυπώματος, μπορείτε να γνωρίσετε ακόμα περισσότερες παραμέτρους σχετικά με DFP (σχεδίαση για την παραγωγή), αν το footprint που έχουν σχεδιαστεί είναι εφικτό για τη συναρμολόγηση. Υπάρχουν λόγοι για ό, τι κάνουμε στη διαδικασία PCB σχεδιασμού =) Cheers!

hi Thanx για την απάντηση δεν έχω δημιουργήσει ένα νέο αποτύπωμα για κάθε pf τα μέρη. i βρέθηκαν ίχνη για αντιστάσεις και πυκνωτές, αλλά όχι για τα υπόλοιπα (λογικές πύλες και τις πηγές τάσης). Τους τοποθετούνται σε παράθυρο του επεξεργαστή πλακέτα χρησιμοποιώντας θέση επιλογή τμήματα. αν χρειαστεί να δημιουργήσετε το δικό βιβλιοθήκη μου πατημασιές ... μπορείτε να μου πείτε πώς να πάει γι 'αυτό; Σας ευχαριστούμε! :)

Γεια prsk. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι χρησιμοποιείτε Designer Altium;

o SRY .. δεν είδε αυτό το ερώτημα .. im χρησιμοποιώντας ORCAD PCB editor

Ποτέ δεν χρήση Orcad πριν, νομίζω ότι θα πρέπει να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο βοήθειας που έχω δημοσιεύτηκε πριν για επεξεργαστή βιβλιοθήκη. http://www.edaboard.com/thread217064.html # 4 Εκτός αυτού μπορείτε να ανατρέξετε στη βοήθεια που διατίθεται στο λογισμικό. Να θυμίσουμε ότι η μεταξοτυπία του στοιχείου δεν αντιπροσωπεύει το περίγραμμα του πραγματικού στοιχείου. Σας παρακαλούμε να μην ταιριάζουν με το μεταξοτυπία για να το ακριβές μέγεθος του στοιχείου που δημιουργείτε. Μπορείτε να σχεδιάσετε το περίγραμμα του στοιχείου με άλλα μηχανικά στρώμα που προορίζεται για χρήση αναφοράς σας και καθορισμού κανόνων.

Ευχαριστώ tou ... i θα ελέγξει στο εν λόγω εγχειρίδιο: χαμόγελο!!:

Γεια σου .. το εν λόγω εγχειρίδιο ήταν χρήσιμη, αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα .... ποια είναι τα αποτυπώματα για λογικές πύλες και τις πηγές; και βρήκα some.drf αρχεία ... ξέρεις πώς να τα ανοίξετε και να διαβάσετε το περιεχόμενό του; Adobe συνηθίζει να το διαβάσετε, μαξιλάρι λέξη έχει ως επί το πλείστον σκουπίδια .... Πώς μπορώ να διαβάσω τις λεπτομέρειες του αποτυπώματος; για παράδειγμα, res400 είναι ένα αποτύπωμα ενός resisitor αλλά πώς μπορώ να γνωρίζω τις προδιαγραφές του μήκους, κλπ. και πώς είναι diffeent από ers500; thx εκ των προτέρων!

Στην πραγματικότητα όλα τα στοιχεία θα πρέπει να έχουν PCB όνομα αποτύπωμα γεμίζουν με Orcad. Πρέπει να δημιουργήσετε το αποτύπωμα του έχασε τον εαυτό σας στοιχεία στο πρόγραμμα διάταξη και το όνομά τους όπως εσείς επιθυμείτε. Μετά τη δημιουργία του το αποτύπωμα (το Allegro, μαξιλάρια ή κάποιο άλλο πρόγραμμα διάταξη) ανοιχτό το σχηματικό μοντέλο σε Orcad, κάντε δεξί κλικ πάνω του -> μέρος επεξεργασία -> Επιλογές -> ιδιότητες πακέτο -> PCB αποτύπωμα απλά γράψτε το ίδιο όνομα του αποτυπώματος που δημιουργήσατε (ακριβώς ίδια) και να σώσει.

Εξαρτήματα έχουν μια επέκταση. DRA και μπορούν να ανοίξουν από το αρχείο, Open, στη συνέχεια, επιλέξτε την κατάρτιση σύμβολο στο κάτω μέρος της οθόνης. Για ένα τυποποιημένο σύνολο των ονομάτων συνιστώσα ψάξουν για στοιχεία σχετικά με IPC-7351

hey thx πολύ xeratule n Marcé .... al του λειτούργησε .. πολύ σαφέστερη του τώρα! :)

hi im έχοντας ακόμα ένα πρόβλημα στο Allegro PCB editor ... i δίνεται ve τη λογική πύλες αποτύπωμα της dip14_3, τώρα κότα i πλασέ το χέρι, σχετικά με την επιλογή αυτή, το σύμβολο εμφανίζεται στο δίκτυο σχεδιαστών, αλλά δεν παίρνει placed.there δεν είναι λάθους είτε και τα υπόλοιπα συστατικά στοιχεία όπως δίοδοι, resisitors, κ.λπ. πήρε θέση. Πώς μπορώ να τοποθετήσω τα σύμβολα λογική πύλη; εμφανίζονται ως U1, U2, ETS. στη λίστα τοποθετήσεων μέρος. Σας ευχαριστώ.

Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που χρησιμοποίησα τελευταία Allegro και δεν θυμάστε που αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα. Θα μπορούσατε να μετονομάσετε ίσως το αποτύπωμα σαν δημιουργήσατε μόνοι σας και προσπαθήστε ξανά. Και παρακαλώ να φροντίσει το σχηματικό και το αποτύπωμα pin συνέπεια αριθμούς.

um .. τι εννοείτε όταν λέτε «να φροντίσει το σχηματικό και το αποτύπωμα pin συνέπεια οι αριθμοί"; Χρησιμοποίησα ένα υπάρχον αποτύπωμα στο Allegro.

Εάν η σχηματική και αριθμούς PIN αποτύπωμα δεν ταιριάζουν, θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα συνέπειας. Όπως είπα και πριν δοκιμάστε να αποθηκεύσετε το ίδιο αποτύπωμα με διαφορετικό όνομα και να δοκιμάσετε τη χρήση του. Αυτό βοηθάει μερικές φορές.

Δοκίμασα την αλλαγή του ονόματος του footrint .. δεν λειτουργεί στη δική μου περίπτωση. Thanx για την πρόταση. :)

u πρέπει να καθορίσουν τη «psmpath" και "padpath" setup goto> προτιμήσεις του χρήστη> μονοπάτι> βιβλιοθήκη που στη συνέχεια τον κατάλογο για psmpath και padpath στον κατάλογο μπορείτε να αποθηκεύσετε το αποτύπωμα σας ..

το psmpath και padpath κατευθύνονται σε ένα φάκελο που ονομάζεται σύμβολα που έχει το foorptints i ve χρησιμοποιείται. μόνο το το footprins i ve χρησιμοποιείται για τη λογική πύλες (dip14_3) δεν είναι να πάρει θέση στο ταμπλό (αν και το σύμβολο εμφανίζεται και το παράθυρο εντολών του λέει τοποθέτηση συνιστώσα). το resisitor, δίοδος και transisitor ίχνη πήρε θέση.

είναι ότι το αρχείο pad ότι u χρήση για την οποία βουτιά υπάρχει; όχι. DRA αλλά αρχείο. pad.

Βρήκα μόνο αρχεία PSM για τα αντίστοιχα αρχεία DRA στον επεξεργαστή πλακέτα. Βρήκα πολλά αρχεία pad όπως smd425rec220, pad60cir42 κλπ. αλλά noing για βουτιά. το ζήτημα δεν βρήκα αρχεία pad για res400 και to107 που χρησιμοποίησα στο σχεδιασμό και πήραν θέση.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back