σχηματικά το πρόβλημα

H

hiyan

Guest
http://www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit / LFrobot / LFrobot.htm
biggner iam σε ρομπότ wantto μου και ο φίλος μου κάνει αυτό το ρομπότ αλλά iam λίγο συγκεχυμένη αυτό το σχηματικό ήθελα 7805 κυκλώματος που συνδέεται με μικρο ελεγκτή από ποιο μέρος; 2ο όταν θα εφαρμοστεί απαιτείται τάσεις θα λειτουργεί ή θα συνδεθεί με τον υπολογιστή τότε αυτό το έργο;

Ευχαριστώ

hiyan έγραψε:

iam λίγο συγκεχυμένη αυτό το σχηματικό ήθελα 7805 κυκλώματος που συνδέεται με μικρο ελεγκτή από ποιο μέρος; 2ο όταν θα εφαρμοστεί απαιτείται τάσεις θα λειτουργεί ή θα συνδεθεί με τον υπολογιστή τότε αυτό το έργο;

iam τόσο ευγνώμων σε εσάς και τον φίλο μου επίσης. ανάρτησή σας να μας δώσετε την ευκαιρία να κάνει πειράματα με αυτό, αλλά και πάλι να μου πείτε τον αριθμό των τρανζίστορ με το συνημμένο με LED και το είδος των διόδων φωτογραφία που χρησιμοποιούνται σε αυτό το έργο που αναφέρατε στην σύνδεση σας και τι Είναι ISP που έχει 6 καρφίτσες;

Πάλι bunndle του THanks.

hiyan έγραψε:

...
αλλά και πάλι να μου πείτε τον αριθμό των τρανζίστορ με το συνημμένο με LED και το είδος των διόδων φωτογραφία που χρησιμοποιούνται σε αυτό το έργο που αναφέρατε στην σύνδεση σας και ποια είναι η ISP που έχει 6 ακίδες;

Ευχαριστώ. Αν υπάρχει σύλλογος και inst καθοδήγηση στη χώρα μου, σίγουρα θα ήθελα και εγώ, αλλά δεν πληροφορίες σε μεγάλο επίπεδο είναι διαθέσιμη γι 'αυτό ασχολούνται με αυτό το site μου πήρε πολλές πληροφορίες. Χάρη

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back