σχετικά με το σχεδιασμό και δοκιμή των χαμηλού θορύβου ενισχυτές χαμηλή παραμόρφωση

W

wonbef

Guest
hi, όλοι:

pls να συστήσω μερικά υλικού και μεθόδων για το σχεδιασμό χαμηλό θόρυβο και χαμηλή παραμόρφωση ενισχυτές, και πώς μπορεί να ελεγχθεί το θόρυβο του ενισχυτή ίδια.ευχαριστίες.

αφορά
04/14/2005

Αγαπητέ wonbef,

Χαμηλό θόρυβο και χαμηλή παραμόρφωση είναι δύο διαφορετικές έννοιες.Παραμόρφωση ως επί το πλείστον τρόπο με τον οποίο ελέγχεται από τους οδηγούς εξόδου σας είναι οδήγηση.Χαμηλό θόρυβο απαιτεί πιο ογκώδες ζεύγος διαφορικών εισροών.Αλλά υπάρχει ένα κοινό πράγμα, μεταξύ των δύο προϋποθέσεις.Πρέπει να έχουμε άφθονο ρεύμα σε κάθε κλάδο του κυκλώματος.Που μειώνει τη θερμική συνιστώσα θορύβου, αλλά και φροντίζει να παρέχει αρκετό ρεύμα για να το φορτώσει.

Έτσι, η καλύτερη πρόταση θα ήταν να σχεδιάσει έναν ενισχυτή με:

1.Τεράστια W / Ls για το ζεύγος των εισροών
2.Μεγάλο ρεύμα οδηγούς κατά τα στάδια παραγωγής.
3.Πιο σύγχρονο στην τρέχουσα συσκευές.Ως εκ τούτου μέγεθος τους είναι επίσης μεγαλύτερος.

Ελπίζω ότι είμαι σαφής και να βοηθά ........

Γεια σου, Vamsi Mocherla:
ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!λόγω του ενιαίου τέλους εισόδου στο σύστημά μου, έτσι, ένα-προς-διαφορικό ολοκληρωμένο και μόνο χρειάζεται, νομίζω ότι η παραμόρφωση προήλθε από αυτό το κύκλωμα.έχετε καλή ιδανικό για αυτό το-to-διαφορικό ολοκληρωμένο single με χαμηλή παραμόρφωση;

αφορά,
wonbef

Τι πολλοί άνθρωποι κάνουν όταν χρειάζονται ένα ενιαίο τελείωσε την κίνησή του διαφορικού είναι ότι χρησιμοποιούν ένα άλλο ολοκληρωμένο με κέρδος =- 1 επιπλέον ενισχυτή κύριο.Αυτό θα δημιουργήσει μια ίση και αντίθετη swing.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back