σχετικά με διαιρέτη τάσης

N

needforspeed

Guest
Γεια σας, θέλω να εφαρμόσουν ένα διαιρέτη τάσης από πυκνωτών σε σειρά με dirve έναν ενισχυτή MOS. λογισμικά Cann `t προσομοιώνουν το κύκλωμα, διότι αυτά δεν είναι DC πόλωση για την πύλη του τρανζίστορ MOS. Θέλω να ξέρω αν αυτό το έργο κύκλωμα σε πραγματικό τσιπ. ευχαριστίες.

στην πραγματικότητα το κύκλωμα θα λειτουργήσει μόνο για τους AC σήματα επειδή οι πυκνωτές dont μορφή διαιρέτη τάσης για DC ... ώστε να προσπαθήσουμε δίνοντας ένα σήμα εναλλασσόμενου ρεύματος και προσομοίωση ....

Ποτέ δεν θα λειτουργήσει σε τσιπ. Όπως είπατε, πρέπει να ορίσετε την τάση DC στην πύλη της συσκευής.

Εννοιολογικά, η χωρητικό διαιρέτη λειτουργεί τόσο για AC και DC αλλαγές στην τάση εισόδου, επειδή (1/sC2) / (1/sC1 +1 / SC2) = C1 / (C1 + C2), η οποία είναι ανεξάρτητη από τη συχνότητα. Έτσι, οποιαδήποτε αλλαγή στην τάση εισόδου θα προκαλέσει μια ανάλογη αλλαγή στην έξοδο. Ωστόσο, η έξοδος του κυκλώματος αυτού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό την αρχική κατάσταση του κυκλώματος (η χρέωση είναι αποθηκευμένα στο πυκνωτές), η οποία δεν μπορεί να είναι εγγυημένη, εκτός αν είναι κάποια επιπλέον κυκλώματα προστέθηκε για να διορθώσετε αυτό την αρχική κατάσταση. Επίσης, το κύκλωμα δεν είναι εύκολο να προσομοιωθεί με την ανάλυση AC, εκτός και αν ανάγκασε τον προσομοιωτή για να παρακάμψετε την αρχική ανάλυση σημείο λειτουργίας και να το διαθέσουν σε εξομοιωτή για να κάνουν την ac ανάλυση. (Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε μια εικονική αντίσταση προς τη γη με μια τεράστια αξία)

Εννοιολογικά, μια χωρητικότητα έχει μια άπειρη αντίσταση στο DC? Vin είναι συνεπώς αποσυνδεθεί από το κύκλωμα ..

Νομίζω ότι κατ 'εφαρμογή του πυριτίου, ποτέ το καπάκι είναι ιδανικό καπάκι. Μια περιορισμένη αντίσταση μεταξύ δύο κόμβων της ΚΓΠ. Δηλαδή, υπάρχει πάντα ρεύμα διαρροής παραλληλίζοντας με το καπάκι. Στο τέλος, το σημείο DC αποφασίζεται από τα σημερινά επίπεδα διαρροής. Αυτό οδηγεί σε τεράστιες διακυμάνσεις. Έτσι, διαιρώντας τάσης DC με ένα καπάκι θα είναι μια κακή ιδέα. Ωστόσο, μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για σήμα υψηλής συχνότητας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back