σχεδιασμό μνήμη για ένα 10 με 10 μήτρα σε VHDL

A

ammassk

Guest
Αγαπητοί μόνο που έχω πραγματικός αριθμός είναι σε ένα αρχείο κειμένου που αποθηκεύεται με τη μορφή των 10 κατά 10 μήτρα. Πρέπει να αποθηκεύσει τα εν λόγω τιμές σε ένα LUT. Μετά από αυτό θα πρέπει να γίνουν δύο χωριστές μνήμη για το μέγεθος όλων αυτών των αξιών και να υπογράψει για όλες τις πραγματικές τύπου values.Which της μνήμης RAM που έχω να χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση αυτών των αξιών για την εφαρμογή της παρούσας σε FPGA; Μπορεί κανείς να δώσει κώδικα VHDL του μνήμη για αυτό;

πρώτα απ 'όλα που συνηθίζει να χρησιμοποιεί πραγματικούς αριθμούς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μέσω κινητής υποδιαστολής 32 bit std_logic_vectors. Έτσι, αν χρειάζεστε ένα 10x10 πίνακα θα χρειαστείτε ένα κριάρι 128x 32bit. Αυτό είναι αρκετά εύκολο. Αν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις 100 τιμές simulataneously, όπου σας προτείνω να ξεκινήσετε την ανάγνωση επάνω σε ψηφιακή λογική.

Αυτό είναι αρκετά εύκολο. Αν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις 100 τιμές simulataneously, όπου σας προτείνω να ξεκινήσετε την ανάγνωση επάνω σε ψηφιακή λογική. Δεν κατάλαβα τι αναφέρεται σε αυτό. Παρακαλώ να μου δώσει μια σαφή ιδέα σχετικά με αυτό

Αυτό που σημαίνει είναι ότι για 10x10 μήτρα σας θα χρειαστείτε ένα RAM με 128 συμμετοχές, 32-bit κλίμακα. Η εφαρμογή των οποίων θα πρέπει να είναι αρκετά εύκολο.

Αυτό που σημαίνει είναι ότι για 10x10 μήτρα σας θα χρειαστείτε ένα RAM με 128 συμμετοχές, 32-bit κλίμακα. Η εφαρμογή των οποίων θα πρέπει να είναι αρκετά εύκολο. Σας ευχαριστώ. Αλλά στην πραγματικότητα κύριε ρώτησα την πραγματική μετατροπή σε κυμαινόμενο σημείο που αφορά. Υπάρχει κάποιο δείγμα κώδικα για αυτό;

Υπάρχει κάποιο δείγμα κώδικα για ό, τι υπάρχει; Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να αναδιατυπώσει το ερώτημα, έτσι ώστε να μας εμποδίσει να χρειάζεται να μαντέψετε τι που υποτίθεται ότι σημαίνει αυτό;

Έχετε διαθέσιμο μόνο ανέλυσε πλήρως το πρόβλημά σας; χρειάζεστε πραγματικά κινητής υποδιαστολής; FP είναι ακριβά για την υλοποίηση σε FPGA με μεγάλη καθυστέρηση. έχετε ερευνηθεί σταθερό σημείο;

το πρόβλημά μου είναι να αποθηκεύσετε όλες αυτές τις πραγματικές τιμές σε memory.So πρέπει να κάνω το αρχείο διαβάσετε λειτουργία, το πραγματικό κομμάτι μετατροπή σε διανυσματικά και memory.Here ζητώ για την μετατροπή του σε πραγματικό φορέα για λίγο. Χρειάζομαι κώδικα για τη μετατροπή αυτή κύριε

Δεν θα πρέπει να μετατραπούν σε ένα είδος λίγο, γιατί αν έχετε στείλει τις τιμές από έναν υπολογιστή που θα ήταν ήδη σε 32 bit μορφή IEEE. Πραγματικό τύποι δεν είναι κατάλληλες για τη σύνθεση. Είναι για προσομοίωση ή εγκατάσταση μόνο τις τιμές.

ok κύριε. Τιμές εισόδου μου στον αποκωδικοποιητή είναι πραγματικές αξίες. Αυτά δεν είναι synthesizable. Τότε πώς μπορώ να εφαρμόσει αυτά τα αποκωδικοποιητή σε FPGA;

Πώς στέλνουν από έναν υπολογιστή; αν στέλνονται μέσω του υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο, θα είναι μόνο 32 τιμές λίγο. Αν είναι σταθερή, μπορούν ακόμα να είναι 32 bit τιμές. Μπορείτε dont πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πραγματικό τύπο (αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιούν πλωτά πυρήνες IP σημείο)

Σας ευχαριστώ κύριε. Θα προσπαθήσω

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back