σχεδιάσετε ένα dc ηλεκτρονικό φορτίο και την ενέργεια ανατροφοδότηση προς τους AC LINE

M

mag

Guest
Θέλω να σχεδιάσουμε ένα dc ηλεκτρονικό φορτίο και ανατροφοδότηση ενέργειας δοκίμιο στη γραμμή εναλλασσόμενου ρεύματος.Χρησιμοποιώ BOOST κυκλώματος σε conveter έξοδος συνεχούς ρεύματος σε hign τάση συνεχούς ρεύματος, τότε η χρήση inverter ανατροφοδότηση κυκλώματος στη γραμμή εναλλασσόμενου ρεύματος.Αλλά δεν ξέρω πώς να το πρόγραμμα της δοκιμής τρέχουσα;

ο καθένας μπορεί να μου στείλει μερικά προτείνω;thanks a lot!
vipulse (at) hotmail.com

όταν χρησιμοποιείτε αντιστροφέα ανάδρασης κυκλώματος σε γραμμή εναλλασσόμενου ρεύματος, το φορτίο της DC δεν είναι τίποτα, αφού παράλληλα με το τροφοδοτικό ρεύματος.Με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορείτε να ελέγξετε το φορτίο.Έχετε να κάψει ότι η ενέργεια για τη θέρμανση ή κάτι άλλο.Αυτό είναι το ηλεκτρονικό φορτίο.

Αλλά η χρήση για ένα ηλεκτρονικό φορτίο, είναι ανάγκη τρέχουσα controling.I ότι χρησιμοποιούν ένα προ-ενότητα για τον έλεγχο της τρέχουσας, τότε εισόδου στο κύκλωμα inverter.
αλλά πώς μπορώ εγώ αυτό το σχέδιο πριν από την ενότητα και μόνο προϊόν λίγη θερμότητα;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back