σχεδιάζοντας ένα ορθογώνιο microstrip κεραία

M

millena

Guest
Αγαπητοί φίλοι δεν ξέρω τίποτα για το σχεδιασμό μιας ορθογώνια microstrip κεραία: (δεν ξέρω ποιο πρόγραμμα προσομοίωσης είναι το καλύτερο για τον σχεδιασμό ενός ορθογώνιου κεραία microstrip και πού μπορώ να βρω / λήψη αυτού του σχεδιασμού είναι programme.this πτυχιακή μου. Είμαι τόσο απελπιστική. μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ;

1. Βρείτε το βιβλίο του Balanis (θεωρία κεραία). Διαβάστε το κεφάλαιο για την κεραία patch. 2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα λογισμικά: ADS Momentum/HFSS/CST/IE3D. Αν δεν έχετε πρόσβαση σε κάποιο από αυτά, μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα IE3D Ζηλανδία (δωρεάν έκδοση για περιορισμένο χρονικό διάστημα από την www.zeland.com ). 3. σχεδιασμός / προσομοίωση / ενημέρωση κεραία σας μέχρι να πάρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ADS ορμή περιλαμβάνει ένα παράδειγμα για αυτό κεραία έτσι μπορείτε να το μελετήσει.

Πηγαίνετε στο google και να αναζητήσετε Matlab σονέτο. Πηγαίνετε στη σύνδεση που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του Matlab. Κατεβάστε το σενάριο Matlab. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο www.sonnetsoftware.com . Λήψη SonnetLite και εγκατάσταση (Δουλεύω για σονέτο). SonnetLite δεν έχει κανένα time-out, είναι καλό για πάντα, το μέγεθος του προβλήματος για τη νέα έκδοση είναι διπλάσιο από το προηγούμενο όριο. Εκτελέστε το σενάριο Matlab. Πληκτρολογήστε την επιθυμητή συχνότητα κέντρου και αντίσταση εισόδου. Το σενάριο Matlab θα τρέξει όλες τις απαιτούμενες αναλύσεις SonnetLite για το σχεδιασμό της κεραίας σας. Μπορείτε να αλλάξετε το σενάριο Matlab έτσι κι αλλιώς θέλετε. Μπορείτε να τροποποιήσετε το σενάριο, για παράδειγμα, να σχεδιάσουν άλλα κυκλώματα πάρα πολύ.

[Quote = Rautio] Πηγαίνετε στο google και να αναζητήσετε Matlab σονέτο. Πηγαίνετε στη σύνδεση που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του Matlab. Κατεβάστε το σενάριο Matlab. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο www.sonnetsoftware.com . Λήψη SonnetLite και εγκατάσταση (Δουλεύω για σονέτο). SonnetLite δεν έχει κανένα time-out, είναι καλό για πάντα, το μέγεθος του προβλήματος για τη νέα έκδοση είναι διπλάσιο από το προηγούμενο όριο. Εκτελέστε το σενάριο Matlab. Πληκτρολογήστε την επιθυμητή συχνότητα κέντρου και αντίσταση εισόδου. Το σενάριο Matlab θα τρέξει όλες τις απαιτούμενες αναλύσεις SonnetLite για το σχεδιασμό της κεραίας σας. Μπορείτε να αλλάξετε το σενάριο Matlab έτσι κι αλλιώς θέλετε. Μπορείτε να τροποποιήσετε το σενάριο, για παράδειγμα, να σχεδιάσουν άλλα κυκλώματα πάρα πολύ. [/Quote] Γεια σου Dr.Rautio, αυτό ακούγεται πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι αυτό μπορεί να σχεδιάσει οποιαδήποτε συχνότητα .. Πώς λειτουργεί για άλλους κύκλωμα πάρα πολύ; Θα λειτουργήσει στον σχεδιασμό διάσταση ;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back