σφάλματος του συστήματος δεν υποστηρίζεται για γραμματοσειρές μορφή rs274d Gerber

P

pads11

Guest
Έχω ένα αρχείο πλακέτα σε pads2005 που εισήχθη από το 2007 και μαξιλάρια μέσω ascii αρχείου. Εκτός από την αλλαγή σε κάποιες γραμματοσειρές Arial, η εισαγωγή πήγαν καλά. Τώρα, όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε gerbers σε μαξιλάρια 2005 παίρνω σφάλμα λέγοντας "γραμματοσειρές συστήματος δεν υποστηρίζονται για τη μορφή Gerber RS274D. Ως εκ τούτου, όλες οι συμβολοσειρές κειμένου με γραμματοσειρές του συστήματος ήταν υπερπήδηση" Όταν η κάμερα έχει τρέξει μέχρι το τέλος, όλο το κείμενο λείπει από cam αρχεία. Έτσι, όλοι οι προσδιοριστές αναφορά λείπουν, μεταξοτυπία σήμανση, κλπ. Έχω δοκιμάσει την αλλαγή όλων των γραμματοσειρών σε κάποια άλλη γραμματοσειρά, όπως για παράδειγμα Verdana αλλά το ίδιο πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Έχει κανείς ξαναδεί αυτό και τι μπορεί να γίνει για να το διορθώσω;

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε RS-274x μορφή, αν η εργασία dosenot είναι η θέση μέσα Pads επεξεργαστή που δεν θα υποστηρίξει τις γραμματοσειρές του συστήματος. RS-274d είναι deader από ένα Dodo, θα ήθελα να ξεφορτωθώ αυτή τη μορφή τώρα, αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 274X

Συμφωνώ με Marcé. 274-Χ είναι η πλέον ευρέως αποδεκτή μορφή gerber. Ωστόσο, υπάρχει μια δύσκολη λύση. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να λειτουργήσει για σας, αλλά λειτούργησε για μένα μόλις τώρα :) χρησιμοποιήσετε την παρακάτω ροή Σε PADS πηγαίνετε στο CAM -> 274D μορφή -> Τύπος εγγράφου -> Split & Δρομολόγηση -> επιλέξτε το Top / στρώμα κάτω -> απενεργοποιήσετε όλα τα στοιχεία εκτός από περιγράμματα, και ένδειξη Κείμενο αναφοράς από το στρώμα -> δημιουργία του CAM. Αυτό μου έδωσε την Μεταξοτυπία ... Όλα τα καλύτερα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back