συνδυαστής / σχεδιασμός Coupler για πολλαπλές IC RF διαμορφωτή της

G

Guest

Guest
Έχω ένα μικρό project στο οποίο θα ήθελα να προσθέσω ένα loop μέσω του συστήματος RF.

Σε αυτό το βρόχο πρέπει να έχω στο RF, πρέπει να συνδυάζεται με τα αποτελέσματα από τις 8 RF διαμορφωτή IC, στη συνέχεια, ρυθμισμένο στο ρεύμα εξόδου.Θα πρέπει επίσης να θρέψουν 4 συντονιστής τηλεόρασης για τον τρόπο

Είμαι μαντέψουν ότι οι ρυθμιστές rf θα χρειαστεί κάποια μορφή απομόνωσης μεταξύ τους και ό, τι τις ζευγάρια μαζί θα χρειαστεί αποζημίωση για την απώλεια παρεμβολής.

Αυτό δεν θα είναι ένα μεγάλο πράγμα, οπότε η χρήση των εξαρτημάτων που μπορώ να αγοράσω ή να κάνετε εύκολα θα ήταν καλύτερα.

Οποιαδήποτε βοήθεια, πρότειναν τα μέρη, περίπου τοπολογία ή σχηματικές αναπαραστάσεις εκτίμησα

: F

Ψάχνετε ένα "συνδυαστής δύναμη-διαχωριστήρα" έτσι δεν είναι;;

Για την πραγματοποίηση CATV συμπλέκτες-spilitter, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε φερρίτη μετασχηματιστές για μια ευρείας ζώνης και επαρκή isolation.Normally απομόνωσης πρέπει να είναι τουλάχιστον 30-50dB και μπορεί να υλοποιηθεί με λίγο-εισροών αντιστάσεις care.Output πρέπει επίσης να έχει 75ohm να αποκτήσουν καλή αντανάκλαση coeff.

Αυτό είναι ό, τι κατάλαβα από την abstract.If σας έχω παρανοήσει, παρακαλούμε να αγνοήσετε τα σχόλιά μου ..

Η αίτηση είναι ακριβή και να το καταλάβετε.

Θα κάνω κάποια άλλα που ψάχνουν

: F

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back