συνδυάζουν GERBER δεδομένων

H

Havi

Guest
Γεια σου,

iam χρησιμοποιώντας Orcad layoutplus 9.2.Έχω πολύ μικρό σημείο board.in κόστος του άποψη, θέλω να συνδυάσει όλα τα Gerber (μεμονωμένα στρώματα σε) ταινίες σε μία film.and ένα ακόμα ερώτημα είναι πώς θα panalise του διοικητικού συμβουλίου (4x6) κ.λπ..

thankyou

Δεν είμαι σίγουρος αν Orcard u επιτρέπει να αντιγράψετε το αρχείο PCB με ctrl-C & Ctrl-V (επικόλληση)

ένα πράγμα για σίγουρος κοινό του ότι η χρήση ενός λογισμικού έκκεντρο ήθελα CAM350 να συνδυάσουν την GERBER και να το στείλετε ως ένα αρχείο

gerbtool χρήση (επιλογή panelization Auto)
από Gerb εργαλείο εγχειρίδιο σελίδα 119 (Gerb εργαλείο από Orcad 10):
"Panelize
Η εντολή Panelize χρησιμοποιείται για τη δημιουργία πολλαπλών αντιγράφων ενός σχεδίου ή υποδείγματος.
Αυτό επιτρέπει σε πολλαπλά αντίγραφα του σχεδιασμού που πρέπει να κατασκευαστεί ως
πάνελ.
Αυτόματη Panelization
Το μόνο που απαιτείται είναι να panelize μια εικόνα είναι να εντοπίσετε τα επιθυμητά δεδομένα
εντός του πλαισίου ταινία (βλέπε Επεξεργασία / καταγωγής), προκειμένου τα στρώματα που πρέπει να
panelized και συμπληρώστε την επιθυμητή εικόνα των συνόρων στα σύνορα με απόσταση στο Χ
& Y τομείς της άκρη σε άκρη απόσταση κουτί ομάδα στο πλαίσιο της Panelize
Επεξεργασία μορφή.
Σημείωση: Αν και μόνο ορατά στρώματα θα αντιγραφεί, όλα τα στρώματα του
αρχική εικόνα θα παραμείνει ευθυγραμμισμένο μετά panelization.
Εγχειρίδιο Panelization
Να panelize χέρι χέρι, αφαιρέστε το σημάδι ελέγχου από τον έλεγχο Auto
κουμπί αν χρειαστεί.Πρέπει επίσης να αναγράφει τον αριθμό των γραμμών και στηλών
στα κατάλληλα πεδία, καθώς και το σημείο για την απόσταση μεταξύ του σημείου
αντίγραφα.

υπάρχει μια θέση σε αυτό.αναζήτηση «συγχώνευση».το πώς θα συνδυάζουν πολλαπλούς. max αρχεία.το κάνετε αυτό στο Orcad διάταξη.θα επανεκχώρηση τα ονόματα συνιστώσα, π.χ., R1 τώρα θα R100.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back