συμμετρία μέσα SonnetEM

E

elektr0

Guest
Hallo, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει μειώσει την ποσότητα της μνήμης, εάν δομή μου έχει ένα ή περισσότερους άξονες συμμετρίας. THX. χαιρετά elektr0

elektr0: Αν σας δομή έχει συμμετρία και όλα τα λιμάνια σας βρίσκονται στο κέντρο και στον άξονα συμμετρίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα συμμετρία στο σονέτο. Θα πρέπει να σας εξοικονομήσει συντελεστή 4 για τη μνήμη και γύρω από ένα συντελεστή 8 για το χρόνο προσομοίωσης. Νομίζω ότι μπορεί να χειριστεί έναν άξονα συμμετρίας, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μαγνητικό τοίχο. Εάν κύκλωμα σας έχει ηλεκτρικό συμμετρία αεροπλάνο, καθώς, ενδεχομένως να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν τοίχο της PEC πλαίσιο οριοθέτησης για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρικό αεροπλάνο συμμετρία. Αλλά αυτό είναι μόνο αν δεν έχετε λιμάνια σε εκείνη την πλευρά του κυκλώματος, νομίζω. - Max

Μιλώ για ένα συμμετρικό πηνίο επίπεδη διαφορικό, που μοιάζουν με αυτό ................|------------| - port1 ---- -................| ................................ | - port2 ----- ................| ................|------- -----| Όταν κοιτάζετε την κατάρτιση μου, Παράβλεψη όλων DOTS. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη συμμετρική διαμόρφωση για καλύτερη ταχύτητα προσομοίωσης. Σωστά;

Όχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμμετρία για αυτήν την περίπτωση, εκτός και αν σας ενδιαφέρει η κοινή-mode S-παραμέτρων μόνη της (το οποίο είναι αυτό που θα παίρνατε αν χρησιμοποιείται η συμμετρία κουτί / H-plane χαρακτηριστικό συμμετρία στο σονέτο). Για πλήρη S παραμέτρους-γενικά, θα πρέπει να προσομοιώσουν την πλήρη δομή. Αν έχετε Sonnet Professional, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Σύμμορφη ματιών, η οποία πραγματικά επιταχύνει προσομοιώσεις πηνίο και άλλες προσομοιώσεις με γραμμές μεταφοράς που έχουν υψηλές απαιτήσεις σε μνήμη. Μπορεί να συνδυαστεί με παχύ προσομοίωση μετάλλου Sonnet να δημιουργήσει αρκετά αποτελεσματική ανάλυση πηνίο. - Max

Hallo maxwellian, έχω μια πλήρη έκδοση, αλλά η σπείρα έχει 8 επίπεδα και είναι πολύ περίπλοκο για σονέτο

elektr0: Έχετε υποβάλει αίτηση σύμμορφης πλέγματος σε όλες τις περιελίξεις πηνίου; Αυτό θα πρέπει να βοηθήσει τις απαιτήσεις προσομοίωσης αρκετά. - Max

σύμμορφη συγκερασμό δεν λειτούργησε. Αλλά θα χρησιμοποιήσω Ansoft HFSS για αυτό. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 19 λεπτά: [/color] [/size] thx για όλους

elektr0, Έχετε δοκιμάσει την αποστολή του αρχείου σας για την υποστήριξη της Sonnet Tech; Είχα ένα όμορφο συγκρότημα πολλαπλών στρώσεων πηνίο που νόμιζα ότι ήταν πολύ περίπλοκο για Sonnet πάρα πολύ, αλλά στη συνέχεια ήρθα σε επαφή με παιδιά την υποστήριξή τους και μου δίδαξε πώς να είναι πιο αποτελεσματική. Έτσι η πρότασή μου θα ήταν η αποστολή Sonent αρχείο του έργου σας για την υποστήριξη. Sonnet είναι πιο ακριβή από ό, τι HFSS για επίπεδες σπείρες, γι 'αυτό θα πρέπει να αξίζει τον κόπο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back