συμβούλιο πρόβλημα;;

H

handsprince

Guest
i είχε οικοδομήσει ένα κύκλωμα με αυτό να λαμβάνει δεδομένα από LM35Dz τότε κερδίσει με ca3160, το op-amp συνδεθεί με PIC 16f877a.Είμαι βέβαιος ότι το πρόγραμμα του PIC μου είναι σωστή.αλλά η τιμή αυτή δεν δείχνουν στην LCD.I ahd ελέγξετε τη σύνδεση μεταξύ του op-amp και PIC.Η παραγωγή από τον Op-amp είναι 1.6V.μπορεί κανείς να μου πει τι είναι δυνατό το πρόβλημα?σε ευχαριστώ

Περιγράψτε τι θέλετε να κάνετε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.Παρουσίαση μας ένα διάγραμμα του κυκλώματος μπορεί να βοηθήσει.

Χρησιμοποιείτε μία από τις εσωτερικές
του ADC του PIC;

>
Είμαι σίγουρος ότι το πρόγραμμα του PIC μου είναι σωστή.
Γνωρίζοντας τι δεν ξέρετε είναι ένα πολύ σημαντικό προσόν.Αν δεν έχετε δει αυτό το λογισμικό που εκτελείται σωστά τότε δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι είναι σωστή.

> η τιμή αυτή δεν δείχνουν στην LCD
Περιγράψτε τι ακριβώς συμβαίνει.Δεν δείχνουν έναν αριθμό σε όλα, δείχνουν ένα σταθερό αριθμό όπως είναι εσφαλμένη μηδενική ή δείχνουν μια τυχαία μεταβαλλόμενο αριθμό;

Θέλω λαμβάνουν σήμα από LM35dz και θ αποκτήσουν το σήμα πριν από την σύνδεση με την εσωτερική PIC ADC, κάνετε κάποια υπολογισμό και την απεικόνιση της θερμοκρασίας για την LCD.

Αντί LM35 opamp συνδέσετε ένα ποτενσιόμετρο με το ίδιο pin ..
Με αυτό το ποτενσιόμετρο θα έχετε την δυνατότητα να προσομοιώνουν τάση εισόδου από το 0 έως 5V - αυτό πρέπει να σας βοηθήσει να εξακριβώσει εάν το πρόγραμμά σας είναι σωστή ή δεν ..
Όταν κρίνουν ότι η τιμή για την οθόνη LCD είναι σχετικές με την τάση εισόδου,
η εκ νέου σύνδεση LM35 opamp ..

Χαιρετισμοί,
IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back