J
JAVERIA EJAZ
Guest
Γεια σας Έχουμε σχεδιάσει μία σταδιακή σειρά από microstrip κεραία patch για τις ηλεκτρονικές καθοδήγησης δεσμών με τον οποίο έχουμε ψηφιακή προσομοίωση σε λειτουργία μετασχηματιστών φάσης γραμμή τύπου για μεταβολή φάσης μεταξύ εκπέμπει όλα τα στοιχεία και σταθερό κέρδος τάξη ενισχυτές C για μεταβολή των σταθμισμένων πλάτη του κάθε στοιχείου. Εργασία 1: Μπορώ επίσης να γράψετε ένα κεφάλαιο με συγχρονισμένες συστοιχίες των microstrip στοιχείο μπάλωμα στην οποία ένα μόνο στοιχείο μπάλωμα έχουν σχεδιαστεί με πρότυπο μετάδοσης γραμμή και microstrip μέθοδο γραμμή τροφοδοσίας. Πραγματικά χρειάζομαι ένα έγγραφο, άρθρο ή φροντιστήριο με τη βοήθεια του οποίου μπορώ να πάρω μια ιδέα για το γράψιμο ενός κεφαλαίου με συγχρονισμένες συστοιχίες των microstrip μπάλωμα που τροφοδοτείται από ένα δίκτυο διαιρέτη ρεύματος σε ένα εταιρικό τρόπο. Όλα προσομοίωση έχουν γίνει HFSS oh. Θέλω, επίσης, χρήσιμο υλικό σχετικά με το δίκτυο DIVIDER POWER για να γράψει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Εργασία 2: Το επόμενο βήμα μας είναι να γράψω τη διατριβή για το έργο για το σκοπό αυτό χρειάζομαι υλικό θεωρία να γράψω ξεχωριστά κεφάλαια για ενισχυτές και μετασχηματιστών φάσης. Το άρθρο ή tutorial μπορείτε να στείλετε τους ανθρώπους πρέπει να περιέχουν την εξήγηση των ενισχυτών και μετασχηματιστών φάσης σε σχέση με τη φάση και διακύμανση εύρους των microstrip array patch. Οποιοδήποτε χαρτί με τη βοήθεια του οποίου μπορώ να πάρω μια ιδέα να γράψω τα κεφάλαια αυτά με ακρίβεια και με ακρίβεια κάθε ένα από μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ, θα είμαι πολύ ευγνώμων σε εσάς όπως έχω να υποβάλουν διατριβή μου τη Δευτέρα.