στο ρεύμα από συνάντηση με δεξιοτεχνικό

A

aifi

Guest
γεια ... θα μπορούσε κανείς να μου εξηγήσει πώς να ξεχυθούν στους αρχείο GDSII από συνάντηση; ... Το έχω κάνει, αλλά δεν είναι σωστό ... σύμφωνα με συναντήσουν, είδα όλα διασύνδεσης με σωστό στρώμα μετάλλων, αλλά όταν το ρεύμα να δεξιοτέχνης, r εντελώς διαφορετική, γιατί; Οφείλεται να χαρτογραφήσει ίδιο το αρχείο; Παρατήρησα ότι η GDSII στρώμα MATEL παράγεται από τη σύγκρουσή είναι διαφορετικά σε σύγκριση με το αρχείο της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στην δεξιοτέχνης, οπότε δεν έχω να αλλάξετε το αρχείο χάρτη; πώς; ευχαριστώ ..

Γεια σας, ναι, θα πρέπει να αλλάξετε το στρώμα fiile χάρτη. θα πρέπει να χαρτογραφηθούν τα GDS στρώματα (Αυτό το αρχείο virtuso τεχνολογίας) και στρώματα def. Χάρη Narasaiah

eaasy τρόπο: εκτός από την ΟΑ σχεδιασμό και τη χρήση icfb με την υποστήριξη της ΟΑ, αν θέλετε χρησιμοποιεί GDS, χάρτης αρχείο είναι πολύ σημαντικό, ας προσπαθήσουμε αντιμετωπίζουν δημιουργήσει streamOut.map στο 1ο χρόνο, στη συνέχεια, τροποποιήστε το χέρι σας, πρέπει να ξέρετε ποιο στρώμα της συνάντησης θα μεταφράσει στο στρώμα του GDS. μπορείτε να διαβάσετε το τμήμα τεχνολογίας της. lef και icfb. αρχείο tf για κάποια ένδειξη.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back