στο μήκος κύματος κυματαγωγού

A

akmsali

Guest
Αγαπητοί Συνεργάτες,
Αν είμαι σχεδιασμό ενός κεραία κέρας thanwhat είναι το μήκος κύματος του κύματος.
Είναι ένα ελεύθερο χώρο ή μήκος κύματος έχουμε για τον υπολογισμό του μήκους κύματος του κύματος, από κέρατο είναι ένα ανοικτό κυματαγωγού, dont νομίζεις ότι θα εξετάσει το μήκος κύματος ελεύθερου χώρου στο κυματαγωγού.
Παρακαλώ απαντήστε μου όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ευχαριστώ

Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμε την vawelenth στην κυματαγωγού

Μέχρι τη στιγμή που το πεδίο γίνεται στην άκρη της κόρνας είναι ελεύθερο χώρο αξία.Κόρνες είναι πολύ ευρύτερη από το εύρος ζώνης κυματοδηγούς.

Λάβετε υπόψη ότι το Κέρας της Αφρικής θα πρέπει να έχουν μια μακρά κωνικό για καλύτερη ΣΑΧ.

HI
Το ευρύτερο πεδίο του σχεδιασμού είναι freespace από το μήκος κύματος και οι χαρακτήρες όπως ο συνδυασμός ή η μετάδοση από guiden wavelenght
CaoCao p

Όλες οι προδιαγραφές του μήκους κύματος κέρας κεραίες θεωρούνται wl.στον ελεύθερο χώρο.Η προσέγγιση των κεράτων ως ανοικτή κυματαγωγού λειτουργεί μόνο για μικρό χρονικό διάστημα-γωνία κέρατα.Τα κύματα στο Κέρας της Αφρικής δεν περιγράφει με αρμονικές (Πολύπλοκος εκθέτης) λειτουργία, συνήθως πρόκειται για ειδικές λειτουργίες όπως Bessel (τομεακών κόρνα) ή Hankel (πυραμιδικό κόρνα).Αυτό θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη το ευρυγώνιων κέρατο σχεδιασμού.

Με τις καλύτερες ευχές,
Kit-η-μεγάλη

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back