στενό εύρος ζώνης της LNA για WIMAX

A

adnan siddqui

Guest
Τι θα πρέπει να είναι το επίπεδο θορύβου του LNA που χρησιμοποιούνται σε δορυφορικό δέκτη δεδομένων σε ζώνη συχνοτήτων LEO.The είναι S.

Εξαρτάται από την εφαρμογή. Στοιχεία θορύβου της τάξης του 0,5 dB είναι απολύτως φυσιολογικό για τη ζώνη S.

0,5 είναι πολύ καλή (κατά πάσα πιθανότητα είσαι καλύτερος σχεδιαστής από ό, τι είμαι). Ήμουν σε θέση να φτάσει 0.4dB μόνο με κρυογονικές ενισχυτές παραμετρικό, αλλά ήταν πριν από μερικά χρόνια. Bye Mrm

Ακριβώς για πληροφορίες εδώ είναι μια πρόσφατη οδηγός επιλογή Agilent με πολλά τρανζίστορ που δείχνει 0,5 dB NF για 2 GHz

Δεν εξαρτάται από την αναμενόμενη λήψη επίπεδο ισχύος, το κέρδος της κεραίας και άλλων, αλλά 0,8 - 1dB θα είναι αρκετό.

Κάποιος έχει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα GSM; Ευχαριστώ για την απάντηση!

GSM σύστημα έχει 200kHz εύρος ζώνης και -104 Ευαισθησία δέκτη (στατικό). Δεδομένου ότι το S / I είναι tipically 9dB αυτό yelds κατ 'ανώτατο όριο θορύβου αριθμός των 173,8 έως 10 * log200E3 cochannel +. Συνήθως GSM BS είναι σε θέση να καταλήξουν σε -110 στατική ευαισθησία

Στην πραγματικότητα ποσοστό θορύβου θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Αλλά σε S-band αλυσίδα δέκτη, ο συνεργάτης του θορύβου πρώτο είναι η Antena ακολουθήσει από ένα φίλτρο bandpass. Η κεραία του θορύβου είναι αρκετά υψηλό και ο θόρυβος από το φίλτρο bandpass είναι ίση με την προσθήκη του φίλτρου. Αν έχετε πολύ ενισχυτή χαμηλού θορύβου, το συνολικό ποσό του θορύβου εξακολουθεί να είναι υψηλή. Το συμπέρασμά μου είναι: "αν μπορείτε να σχεδιάσετε το χαμηλό επίπεδο θορύβου όσο το δυνατόν, τον αντίχειρα μέχρι Εάν επίπεδο θορύβου του LNA είναι μεγαλύτερη από 1dB αλλά λιγότερο από 2.5dB, εξακολουθεί να είναι αποδεκτή σε LEO δέκτη."

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back