σπείρα ζωοτροφών κεραία από microstripline: Επείγουσα

K

kaandee

Guest
γεια φίλοι Είμαι νέος στο CST MWS. Έχω σχεδιάσει και μόνο κεραία σπειροειδή βραχίονα και των ζωοτροφών από microstrip γραμμή όπως φαίνεται παρακάτω. Πήρα γράφημα παράμετρο η συχνότητα VS S δεν είναι κατάλληλο ένα. Δεν ξέρω γιατί είναι. Θέλω να πάρω τη συχνότητα διάγραμμα ακτινοβολίας VS και τη συχνότητα VS returnloss γράφημα. Πώς μπορώ να το πάρει με CST. plz μπορεί μία με βοηθήσει ?.... Οποιοσδήποτε μου προτείνουν ... πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει microstripline διατροφή των κεραία σπιράλ. Είναι σωστό που έχω χρησιμοποιήσει στη συνέχεια. Έχω χρησιμοποιήσει μετάδοση αριθμομηχανή γραμμή για να βρείτε τις παραμέτρους για το υπόστρωμα και microstrip γραμμή

Τοποθετήστε το μοντέλο σας - θα είναι ευκολότερο να ελέγξει ποιο είναι το πρόβλημα

γεια Έχω συνημμένο υπόδειγμα μου εδώ ..... είμαι με τη χρήση CST MWS 2008. Θέλω να πάρω τα πρότυπα ακτινοβολία ... Δεν ξέρω πώς να το κάνουμε ... plz να με βοηθήσει .... Έχω ένα πρόβλημα με τη διατροφή microstrip γραμμή .... γράφημα παράμετρο bcoz συχνότητα VS S δεν είναι το θεμιτό ... plz να με βοηθήσει ... Πώς μπορώ να πάρω το θεμιτό .... Σας ευχαριστώ

hello kaandee, από S11 μπορούμε να δούμε ότι η κεραία σας δεν ακτινοβολεί. Ο συνήθης τρόπος για να τροφοδοτήσει μια κεραία σπείρα είναι να ταΐσει το κέντρο με ομοαξονικό καθετήρα από κάτω. Ο τρόπος που η τροφοδοσία είναι ασυνήθιστο για κεραίες σπείρα. Έχετε προσομοίωση ένα έγγραφο ή αυτό θα γίνει από τον εαυτό σας; προσπαθήστε προς τα κάτω τις ζωοτροφές στο κέντρο και στη συνέχεια να συγκρίνουν τα αποτελέσματα. Επίσης ανεβάστε το χαρτί με το οποίο είστε σύγκριση των αποτελεσμάτων. Καλή τύχη Praful

hi κάθε οργανισμός έχει καμία χαρτιά και το μοντέλο του σχεδιασμού των κεραία patch / σπείρα που τροφοδοτείται από microstrip γραμμή. αν έχετε να το στείλετε στο mail μου: kallyany@gmail.com Σας ευχαριστούμε

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back