σειριακό προγραμματισμό σε Proteus - max232 πρόβλημα

W

wolverine123

Guest
Γεια σου ρε παιδιά ήμουν προσπαθεί να προσομοιώσει σειριακό προγραμματισμό σε Proteus και προσπάθησε να στείλετε ένα χαρακτήρα, i προστεθεί ένα εικονικό τερματικό στις αρχές πριν περάσει μέσω max232 και μπόρεσα να δω το χαρακτήρα πρόστιμο ... αλλά μετά που διέρχεται από το MAX232 ποτέ δεν πήρε τον ίδιο χαρακτήρα και πάλι ... όπως και αν αποσταλεί «Α» θα ήθελα να πάρετε "_" μετά τη διέλευση μέσω max232 .... μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει: S

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσω στην ερώτησή σας, χωρίς να σας κύκλωμα Ελέγξτε το κύκλωμα σας δύο φορές. Μόνο πιθανό πρόβλημα είναι με το κύκλωμα Nandhu

Να θυμάστε ότι ο Max αντιστρέφει το σήμα σας αποτελεσματικά. Θα πρέπει να το στείλετε μέσω άλλου Max

Το παρακάτω pic δείχνει το κείμενο που μεταδίδονται πρόστιμο αλλά τα ακόλουθα μετά τη διέλευση μέσω max232 δείχνει κάτι άλλο Αλλά αν είναι να πάρει αντιστραφεί τότε εγώ δεν θα δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα, όταν δίνω ένα σειριακό καλώδιο και τον έλεγχο της εξόδου στο HyperTerminal;;

η VTERM στο ISIS πρέπει να αναστραφεί για να συνδέσετε ένα mx232 σε προσομοίωση ... έχετε επιλεγεί για να αντιστρέψετε RXD και TXD στα VTERM ιδιότητες? Ίσως αυτό είναι το πρόβλημα ...

Ξέρω ότι αυτό το πολύ παλιό θέμα, αλλά θέλω να θέσω την απάντηση εκεί ακριβώς incase κάποιος ψάξει. Κάντε δεξί κλικ στο εικονικό τερματικό, να επεξεργαστείτε ιδιότητες, αλλαγή από την κανονική σε ασπόνδυλα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back