πώς cordic λειτουργεί στην εύρεση αμαρτία και cos για τη δεδομένη γωνία;

A

alangs

Guest
PLZ κάποιος μπορεί να εξηγήσει πώς cordic λειτουργεί στην εύρεση αμαρτία και cos για τη δεδομένη γωνία ..... με την ανάγνωση των εγγράφων της, είναι πολύ δύσκολο να κατανοηθεί για μένα .... έτσι plz να εξηγήσει με απλά λόγια .....

Cordic χρησιμοποιεί απλά προσθέστε και αφαιρέστε σύμφωνα με τον αλγόριθμο .. Υπάρχουν ειδικές τιμές γωνία .. Με την προσθήκη και την αφαίρεση αυτών των αξιών γωνία ως εκ τούτου, θα έχετε την αμαρτία και cos της γωνίας .. Αρκετά εύκολο να εφαρμοστούν τριγωνομετρικές λειτουργίες από CORDIC Καλή τύχη ..

culd u plz εξηγήσει λεπτομερώς .... μέχρι γραφής Verilog κώδικα επίπεδο .... wat εννοείτε με ιδιαίτερη αξία γωνία;

Γεια σου, είμαι έχοντας πρόβλημα στην εφαρμογή cordic sine βάσης και συνημίτονο υπολογισμό της HDL Verilog πάρα πολύ. Αναρωτιέμαι αν έχετε διεξήγαγε με επιτυχία τον κωδικό σας και ίσως να είμαι στην ευχάριστη θέση να πάρετε κάποια καθοδήγηση από εσάς για το τελικό σχέδιο χρονιά μου. Υπάρχουν μερικά σύγχυση thoughout το έργο μου: 1) είναι το χειριστήριο ενός επιλογέα επέκταση σημάδι; Χρειάζεται να το κάνουν μια επιλογέα 16iterations, η εισαγωγή μου είναι 16bits; 2) πώς να μπορώ να μετατρέψω γωνία εισόδου μου σε δυαδική μορφή, προκειμένου να προστεθούν ή να αφαιρεθούν με την είσοδο tanangle από την arctan αναζητήσετε τραπέζι; 3) για την επανάληψη .. μπορώ να προετοιμαστεί με x = 0,607 και y = 0 και z = thetain ακολουθούν με ένα βρόχο for (i = 1? θ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back