Αν είμαι σωστός, Xilinx αναπτύξει μια λειτουργική προσομοιωτή για VHDL και Verilog για τους νέους ISE Ιδρύματος 7.1.Αλλά Ήταν μόλις κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα, έτσι δεν ξέρω, πόσες εταιρείες πήρε, πόσο μάλλον να δοκιμαστεί.
καλά μάγκα μπορεί aneone whos χρησιμοποιώντας ΕΙΣΑΙ 7,1 παρακαλούμε να συγκρίνετε αυτή την έκδοση με τις προηγούμενες εκδόσεις της 6.3i.coz thats την έκδοση είμαι σήμερα με τη χρήση .. θέλω να αναβαθμίσετε στην τελευταία.
Το πρόσωπο των πωλήσεων μου είπαν ότι είναι καλό μέτρο επειδή υπάρχει το isnt πολύ διαμαρτύρεται για Xilinx φόρουμ μέχρι στιγμής.
Αλλά είπε επίσης ότι είναι μάλλον καλό για την ανάπτυξη CPLD.Και το πιο σημαντικό το όριο για την πύλη μετράει αύξηση σε 1 εκατ. πύλες (αν θυμάμαι καλά)!
Έχω δοκιμάσει.Και κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ χειρότερη από ό, τι ολοκληρωμένο εξομοιωτή σε qu (σε) rtus.Ένα θετικό πράγμα είναι ότι υποστηρίζει testbenches σε VHDL / Verilog, qu (at) rtus δεν το κάνει.Θα μείνω με Modelsim XE.
Έχω εμπειρία εργασίας με τη χρήση FPGA Altera, και έχω πολύ καλά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας qu (at) rtus, από την άποψη της αξιοπιστίας και της ακρίβειας.Προσπαθώ να μάθω κάποια εργαλεία Xilinx, αλλά τους βρήκα πολύ κακό, τρομερό να εργαστεί με.
Έχω εμπειρία εργασίας με FPGA χρησιμοποιώντας @ ltera, και έχω πολύ καλά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας qu (at) rtus, από την άποψη της αξιοπιστίας και της ακρίβειας.
Προσπαθώ να μάθω κάποια εργαλεία Xilinx, αλλά τους βρήκα πολύ κακό, τρομερό να εργαστεί με.
Έχω εμπειρία εργασίας με FPGA χρησιμοποιώντας @ ltera, και έχω πολύ καλά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας qu (at) rtus, από την άποψη της αξιοπιστίας και της ακρίβειας.
Προσπαθώ να μάθω κάποια εργαλεία Xilinx, αλλά τους βρήκα πολύ κακό, τρομερό να εργαστεί με.
Το θέμα είναι ότι η προσομοίωση δεν είναι Xilinx εμπειρογνωμοσύνη.Είναι Xilinx FPGA developpers, και ως εκ τούτου, επικεντρώνονται στην FPGA και τα εργαλεία που απαιτούνται για χάρτη σε ένα σχέδιο στο FPGA τους.
Έχουν μια συνθεσάιζερ, αλλά υπάρχει και πάλι, δεν μπορεί να είναι κύριος στόχος τους.
Υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που είναι εξειδικευμένα σε σύνθεση και προσομοίωση.Οι εταιρίες που κάνει εδώ και πολλά χρόνια και να συγκεντρώσουμε όλες τις προσπάθειές τους προς τα προϊόντα.Έχουν αναγνωρισθεί από τη βιομηχανία, και είναι preffered συχνά από τους πελάτες σχεδιασμό των FPGA και ASIC.
Για παράδειγμα, πολλές εταιρείες ASIC απαιτούν custommers τους τουλάχιστον σε δοκιμή με τη χρήση ορισμένων ειδικών προσομοιωτών, όπως ModelSim.
Έτσι, για το ενδιαφέρον Xilinx, και για τους πελάτες ενδιαφέροντος, Xilinx είναι καλύτερα να θέσουν τις προσπάθειές τους σχετικά με τους P & R και FPGA.
Λοιπόν, εγώ δεν λέω ότι δεν εργάζονται σε προσομοιωτή.Μπορούν να προσλαμβάνουν και περισσότερους πόρους για να το κάνουμε αυτό.Όμως, για τους παραπάνω λόγους, costommers θα χρειαστεί χρόνος για να δεχτεί μια νέα προσομοιωτή.Για τις περισσότερες εταιρείες, για προσομοίωση, είναι "ακόμα ModelSim και αυτό", "Αυτό και ModelSim".
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.