πώς να config αίτηση για ένα χρήστη σε Win2000;

B

binu G

Guest
Έχω εγκαταστήσει Acad14.2 σε λειτουργία διαχειριστή.
τώρα που μπορώ να συνδεθώ στο iam λειτουργία χρήστης δεν είναι σε θέση να εκτελέσετε την εφαρμογή.
Αν χρησιμοποιώ τη χρήση "Εκτέλεση ως" εντολή τότε iam δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μονάδα τοποθετείται από τον τομέα.

πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό.

binu g

Ναι,
Εγκαταστήστε ξανά το λογισμικό

CYP έγραψε:

Ναι,

Εγκαταστήστε ξανά το λογισμικό

Δεν είμαι σίγουρος για να με Win2000, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ένας τρόπος.

Εάν το πρόγραμμα είναι φορτωμένο, όταν το διαχειριστή.Όπως λέει μετά έργων στο διαχειριστή.

Τώρα στο διαχειριστή, θα πρέπει να δώσουν δικαιώματα πρόσβασης σε άλλους χρήστες (στην προκειμένη περίπτωση τον χρήστη).

Μακάρι να ήξερα περισσότερα για το πώς να το κάνουμε αυτό.Αλλά είχα αρχίσει να ψάχνει στις ιδιότητες του προγράμματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να αρχίσει εκεί.Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει κάτι το 2000 που θα επιτρέπει την πρόσβαση άλλων χρηστών.

Μακάρι να μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο.Αλλά αν βρείτε απάντηση, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον τρόπο για τους άλλους.

Ω ναι, δοκιμάστε βοήθεια.Δείτε για τη χορήγηση προνομίων πρόσβασης σε άλλους χρήστες.

Εισροές μου για την άσκηση της γνώσης.
WA

κατά την εγκατάσταση ενός λογισμικού σε W2K, ζητά κανονικά σας καιρός για να εγκαταστήσετε μόνο για σας (Administrator) ή για όλους.Εγώ Donk ξέρω, αν έχετε encounterd αυτό το βήμα duiring εγκατάστασης ή μη.

δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το λογισμικό με το "για όλους" σαν επιλογή.

donkey41 έγραψε:

κατά την εγκατάσταση ενός λογισμικού σε W2K, ζητά κανονικά σας καιρός για να εγκαταστήσετε μόνο για σας (Administrator) ή για όλους.
Εγώ Donk ξέρω, αν έχετε encounterd αυτό το βήμα duiring εγκατάστασης ή μη.δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το λογισμικό με το "για όλους" σαν επιλογή.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back