πώς να φιλτράρει την εικόνα χρησιμοποιώντας sptool και FDA εργαλείο

I

intelnside

Guest
Γεια σου, θα ήθελα να ρωτήσω πώς να σχεδιάσουν ένα φίλτρο χρησιμοποιώντας τα εργαλειοθήκη και μετά θ σχεδιαστεί το φίλτρο, θα μπορούσα εγώ να εφαρμόσει τη χρήση τους για την εικόνα; και θα μπορούσα να αποφασίσω ποια συχνότητα αποκοπής πρέπει να χρησιμοποιήσω; και εγώ θα μπορούσα να αξιολογήσει τη συχνότητα που θέλω για το φίλτρο. και πώς να εκτιμηθεί η συχνότητα δειγματοληψίας της εικόνας για το φιλτράρισμα.

το εργαλείο FDA, u μπορεί να κάνει για τα φίλτρα διαστάσεων, όπου η εικόνα είναι 2-D σήμα

τότε, ποια είναι η εργαλειοθήκη είναι κατάλληλο για 2-Δ εικόνα; γιατί βρήκα ότι η εικόνα processng εργαλειοθήκη (imtool) εκτελεί λοξοτομεί το φίλτρο, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την εντολή να το εκτελέσει. Sptool μπορούν να υλοποιήσουν 2-Δ φιλτράρισμα; γιατί αυτό μόνο που ξέρω είναι SPtool μόνο η λειτουργία για να δείτε το σήμα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το sptool για να δείτε την έξοδο του φιλτραρισμένου εικόνα; Αν το κάνω επίκλισης σε sptool, εκεί του κάθε κώδικα για να το δείτε από την sptool; Σας ευχαριστούμε που αφορά ruey

2D φιλτράρισμα poossible αλλάζοντας την ακτίνα του κύκλου

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back