πώς να τοποθετήσει & διαδρομή στην CADENCE;

L

longstar

Guest
Γεια σας, παιδιά
Έχω πήρε ένα πρόβλημα, πώς να τοποθετήσει αυτόματες & δρομολόγιο CADENCE; Θα μπορούσατε να μας δώσετε κάποια στοιχεία ή σύνδεσμο;
ευχαριστώ
Rgds.
longstar

Τόπος και διαδρομής με SoC Encounter

Μια html φροντιστήριο σε βάθος ...καλή με τις κατάλληλες επεξηγηματικές φωτογραφίες και συνδέσεις.Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα σας βοηθήσει.
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

ASIC Design Μεθοδολογία χρησιμοποιώντας Cadence SP & R Flow
http://www.ece.virginia.edu/ ~ mrs8n/cadence/SPnRtutorial.pdf

μπορείτε να δείτε αυτό το εργαστήριο (pdf είναι διαθέσιμο)

αν χρειάζεται μπορώ να ανεβάσετε το εκπαιδευτικό υλικό της SE εδώ

Ευχαριστώ

Μπορώ να σας εξηγήσω τι ακριβώς θέλετε να μάθετε για το εργαλείο Cadence.

Δουλεύω για αυξομείωσης Πρώτη αντιμετωπίζουν στο χώρο εργασίας μου.

Ξεκινάτε για πρώτη φορά με floorplanning από εσάς κορυφαία Chip επίπεδο ή επίπεδο μπλοκ Ενότητα.

Floorplanning δημιουργεί τις φυσικές διαστάσεις για τα τσιπ / μπλοκ, Διάθεση προσαρμοσμένες μακροεντολές ή μνήμες και τη δημιουργία της δομής του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας.

Τώρα έρχεται Τοποθέτηση σας και δρομολόγησης μέρος.

Στην ΜΕΝΤ θέση θα πρέπει να δώσει μια "χρόνος καθοδηγείται placent" επιλογή στην πρώτη συνάντηση.που θα κάνει η ΜΕΝΤ τόπος od πρότυπο κύτταρά σας.

Επόμενη δημιουργείτε μια δομή δέντρου ρολόι για όλα τα ρολόγια στο σχεδιασμό.

Στη συνέχεια κάνετε ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ σας, η οποία γίνεται από την επιλογή Λεπτομέρειες διαδρομή στην πρώτη συνάντηση.Αυτή είναι μια πολύ πολύ σύντομη επεξήγηση των PNR σε Cadence Πρώτη συνάντηση.

Μπορείτε να περάσετε από το βιβλίο που πρότεινε anjali αλλά θα υπάρξουν πρακτικά παραδείγματα σε αυτό για το οποίο θα πρέπει τα αρχεία εγκατάστασης.

ίσως μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε λήψη τους από το site της αυξομείωσης

ότι wil σας δώσει μια πολύ καλή ιδέα για το πώς να κάνετε PNR σε ρυθμούς.

επιτρέψτε μου να ξέρω αν χρειάζεται κάτι άλλο

ευχαριστώ
Draz

αν περάσετε κάποιο χρονικό διάστημα θα googling (φροντιστήριο, κλπ) θα βρείτε αρκετά πράγματα ..σίγουρα αρκετά για να ξεκινήσετε ..

jelydonut

Γεια σου, υπάρχει ένας τρόπος i μπορεί να πάρει κάποια δείγματα σχέδια να εργαστεί για;

μπορούμε να δούμε κάποια μαθήματα σε soc κατεύθυνση αντιμετωπίζουν σαν ότι encounter_installation_direction / etc / share / ~.

γεια,
μπορώ να κάνω για τον τόπο και την διαδρομή του Virtuoso, ως εάν i dont have any Verilog αρχείο που είναι ένα από την είσοδο της συνάντηση, τότε πώς θα πραγματοποιηθεί και η διαδρομή χρήση τυποποιημένων διαγραμμάτων των κυττάρων, ή με τη σχηματική, είναι δυνατή σε βιρτουόζος;;; ??????ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Prasad

p_shinde έγραψε:

γεια,

μπορώ να κάνω για τον τόπο και την διαδρομή του Virtuoso, ως εάν i dont have any Verilog αρχείο που είναι ένα από την είσοδο της συνάντηση, τότε πώς θα πραγματοποιηθεί και η διαδρομή χρήση τυποποιημένων διαγραμμάτων των κυττάρων, ή με τη σχηματική, είναι δυνατή σε βιρτουόζος;;; ??????ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Prasad

hi disney,Έχω EXPERT ένα εργαλείο παρόμοιο με δεξιοτέχνη.αμφιβολία μου είναι ίδια με shinde μπορεί u να επεξεργαστεί περισσότερα ....

σε εμπειρογνώμονα, τα πάντα είναι εγχειρίδιο ...τότε πώς στην P & R για μεγάλα σχέδια /

thnks

Γεια

εάν εργάζεστε στη βιομηχανία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενημερωμένη έκδοση του οδηγού χρήστη Cadence συνάντηση, αλλιώς μπορείτε να ακολουθήσετε δημοσιεύτηκε ήδη συναντήσει τον οδηγό χρήσης. continution Ωστόσο, η παρούσα έκδοση της στην αγορά ήταν 4.1,5.2,6.1.

και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυξομείωσης σύνδεση πηγή για forther αμφιβολίες

Χαιρετισμοί
ΣίβαΠροστίθενται μετά από 7 λεπτά:Γεια

Εδώ είμαι απόσπαση 4,2 αντιμετωπίζουν έκδοση guide.It χρήστης θα είναι πολύ χρήσιμο για τους εκκινητές

Χαιρετισμοί
Σίβα

Γεια

Εδώ είμαι απόσπαση 4,2 αντιμετωπίζουν έκδοση guide.It χρήστης θα είναι πολύ χρήσιμο για τους εκκινητές

Χαιρετισμοί
Σίβα

socug είναι πολύ καλή αρχή, αλλά χρειάζεται χρόνος να patiance

Είμαι απλώς να μάθουν να χρησιμοποιούν αυτά τα εργαλεία τώρα, ειδικά Virtuoso έτσι αυτό είναι πολύ καλή πληροφόρηση.

Γεια συγνώμη για διπλή θέση, αλλά είχα μια ερώτηση σχετικά με την Virtuoso SPR εργαλείο.Μήπως αυτό σας επιτρέπει να εισάγετε το δικό σας αρχείο σύνθεση Verilog (από το πρόγραμμα Leonardo Spectrum) και να τις χρησιμοποιούν για την εκτέλεση της SPR;Έχω έψαξε για tutorials και βρέθηκαν ένα ζευγάρι, αλλά τα περισσότερα είναι σε Encounter.

Ευχαριστώ!

Για αναλογική χρήση του σχεδιασμού IC παρακαλώ είτε Neocell ή νέα Virtuoso Οικογένεια (IC6.10)

hi longstar,

Σε Cadence πρώτη συνάντηση, μακροεντολές τίθενται αυτομάτως, με τη βοήθεια των γραμμών πτήσης και στη συνέχεια είναι πρότυπο κύτταρα τοποθετούνται αυτόματα.
Αυτό μπορεί να είναι ένα χρονοδιάγραμμα ή συμφόρηση οδηγείται τοποθέτηση.Μόλις η προϋπόθεση αυτή πληρούται πάει για δρομολόγηση διαδρομή και ούτω καθεξής .......... όπως στη ροή.

Σας ευχαριστώ πολύ για την αναφορά ..υπάρχουν οποιαδήποτε άλλη αναφορά;

Και για τον τόπο και την συνέντευξη διαδρομή ..Τι είδους ερώτηση do u expect?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back