πώς να σχεδιάσουν 1mV παλμό, να οδηγήσει επιλογέα-ΗΚΓ σχηματικό σχεδιασμό

B

BMIN-DC

Guest
γεια. μπορεί κανείς να δείξει ή να μου εξηγήσει πώς να σχεδιάσουν μια 1mV παλμό, να οδηγήσει το διακόπτη επιλογής, να οδηγήσει ένδειξη σφάλματος, προενισχυτή απομόνωση, dc offset, την αναλογική στην ψηφιακή μετατροπή, διαγνωστικά / παρακολούθηση τρόπους, καρδιά μετρητής ποσοστού, η μέγιστη ανιχνευτή ή ανώτερα και κατώτερα όρια συναγερμού για ένα ΗΚΓ. : Ιδέα: οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι μεγάλη

πρόσκρουση αυτό το θέμα για περαιτέρω εισροές. από την οπτική γωνία ενός άλλου συναδέλφου σχεδιαστή ενός έργου ΗΚΓ. Θα προτείνουμε απλά να βρεί ένα hardwire σχεδιασμό για να οδηγήσει την επιλογή χρησιμοποιώντας ένα περιστροφικό διακόπτη. Είμαι βέβαιος ότι έχετε επίγνωση αυτής της μεθόδου. IC φαίνεται πολύ περιττό, αν αυτό είναι που σκέφτεστε. κατά πάσα πιθανότητα θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ένα σύγκρισης για την κορυφή ανίχνευση ενεργοποίησης στο πλάτος του κύματος Ε, προφανώς ίδια για την ανίχνευση βλάβης και συναγερμούς. ζωοτροφών κορυφή ανίχνευση σας να κτυπά / λεπτό, αλλά αυτό που θα χρησιμοποιούμε εδώ; τι εννοείτε με προενισχυτή απομόνωση; buffering η βιοηλεκτρική σήμα, τάση προστασίας; Είμαι σε μια σε-pass με DC offset, είναι σχετικά εύκολο να σχεδιάσει με την προσαρμογή offset τάση του δικτύου σας, χρησιμοποιώντας όμως μια κατσαρόλα φαίνεται να δημιουργεί προβλήματα σε ότι αφορά την προσαρμογή πάνω και κάτω από το σημείο αναφοράς μας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back