πώς να συνδέσουν τα αρχεία μοντέλο σε διαφημίσεις προσομοιωτή

A

amic

Guest
Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα αρχεία BSIM3 υπόδειγμα που παρέχεται από SMIC (Semiconductor Manufacturing International Corporation) για το κύκλωμα μου προσομοιώσεις σε διαφημίσεις (Προηγμένο Σύστημα Σχεδιασμού) της Agilent προσομοιωτή. Πώς μπορώ να συνδέσω / αποδίδουν αυτό το μοντέλο BSIM στο ΚΕΠ; Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει με αυτό; ευχαριστώ. Sachin

για να επισυνάψετε το αρχείο μοντέλου κατά τα στοιχεία netlist χρήση μενού περιλαμβάνει εικονίδιο τοποθετήστε το σχηματικό και να το σημείο με το μοντέλο στο μοντέλο tarnsistor, το jus η μετονομασία modle με την modle στην κάρτα απολαύσετε khouly

[color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 ώρες 16 λεπτά: [/color] [/size] Εντάξει. Πήρα το netlist περιλαμβάνουν εικονίδιο. ευχαριστίες για αυτό. Αλλά έχω πάρει κάποιο σφάλμα κατά την επισύναψη των αρχείων μοντέλο. Πρέπει να ελέγξετε netlist.log για να μάθετε τι αρχεία λείπουν. ΠΩΣ μπορώ να το κάνω (Πώς μπορώ να ανοίξω NETLIST.LOG);

το μοντέλο πρέπει να είναι σε μορφή @ DS να είναι σε θέση να καλέσετε το μοντέλο στο σχηματικό παράθυρο, στο αρχείο αναπτυσσόμενο μενού u μπορεί να βρει netlist χρήση εργαλείο μετατροπής για να μετατρέψετε το μοντέλο σε fromat @ DS περιλαμβάνουν τότε khouly

[Quote = khouly] το μοντέλο πρέπει να είναι σε μορφή @ DS να είναι σε θέση να καλέσετε το μοντέλο στο σχηματικό παράθυρο, στο αρχείο αναπτυσσόμενο μενού u μπορεί να βρει netlist εργαλείο μετατροπής χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε το μοντέλο σε fromat @ DS περιλαμβάνουν τότε khouly [/quote] Εντάξει. Θα προσπαθήσω αυτό, αλλά μόνο από περιέργεια, πώς μπορώ να έχω πρόσβαση netlist.log αρχείο; Μήπως ΚΕΠ παράγει αρχεία έκθεση όπως ρυθμό;

u μπορεί να έχει πρόσβαση στο σχηματικό παράθυρο, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο δυναμικό σύνδεσμο μενού και κάντε κλικ πάνω netlist επίπεδο θα δώσει u το αρχείο netlist.log επιθυμούν αυτό θα βοηθήσει khouly

Πήρα το ΚΕΠ SMIC PDK σήμερα και εγκατέστησα, έτσι και η ζωή είναι εύκολη τώρα. αλλά είμαι περίεργος για το πότε αυτή η επιλογή θα netlistInclude να χρησιμοποιούνται σε αντιδιαστολή με την εγκατάσταση PDKs. Επίσης, θυμάμαι 2 χρόνια πίσω, ενώ στο πανεπιστήμιο, εισάγονται HSPICE αρχείο MOSIS NMOS χωρίς τη χρήση NetlistInclude Εικόνα ... Δεν θυμάμαι πώς το έκανα εκείνη την εποχή. Έτσι, η ερώτηση "Είναι ένας μούστος για να χρησιμοποιήσετε NetlistInclude;"

hey είναι δυνατόν να μοιραστεί PDK; αν είναι δυνατόν, στη συνέχεια μοιραστείτε το φίλο μου .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back