πώς να συνδέσετε τη συσκευή σε εξωτερική οθόνη βίντεο

R

rancohen_2000

Guest
Γεια σου, έχω αναλυτή φάσματος της HP 8566B και είναι ανάλυση οθόνης. Θέλω να χρησιμοποιήσω extrnal CRT. Η συσκευή διαθέτει αυτές εξόδου βίντεο: εξόδους Display (τυπικά παραμέτρους) Χ, Υ, Ζ και βοηθητικές εξόδους για οθόνες CRT. X, Y 1V για απόκλισης πλήρους Z 0-1 V ένταση της διαφοροποίησης, -1 V κενό ΚΕΝΟ TTL επίπεδο> 2.4 V για κοπή Συμβατό με τα περισσότερα παλμογράφους. στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχουν οι σύνδεσμοι: Χ, Υ, Ζ, Λευκά, Video Out πώς μπορώ να συνδεθώ με το εξωτερικό CRT. Υπάρχει κάποιος familier με τα αποτελέσματα; ευχαριστίες

Δεν έχω πάρει ποτέ ότι (πολύ ωραίο) μέσο, αλλά νομίζω ότι έχει ένα διάνυσμα / εγκεφαλικό επεισόδιο εμφανιστεί, όχι raster-scan οθόνη βίντεο. Ενδέχεται να μπορείτε να συνδέσετε τα Χ, Υ, Ζ, ΑΣΦΑΙΡΑ σήματα σε έναν παλμογράφο X, το Y, Z εισόδους. Μπορεί να χρειαστεί να συνδυαστούν, εξειδικεύουν, και ίσως αναστρέψτε το Z και κενά σήματα. Η έξοδος VIDEO ανιχνεύεται ΑΝ. Όχι ό, τι θέλετε. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα της Agilent, για την αναζήτηση 8566B, και θα βρείτε πολλά σαρωμένα PDF εγχειρίδια του οργάνου σας. Πιο συγκεκριμένα, τα Λειτουργικά και Προγραμματισμού εγχειρίδιο 08566-90040. Κοντά στο μπροστινό μέρος είναι ένα secton περιγράφει τις εξόδους πίσω πάνελ. [Color = blue] UPDATE: [/color] ανακάλυψα ακριβώς μια άλλη επιλογή, ένα (ακριβό) LCD εκ των υστέρων εξοπλισμού κιτ: http://www.testequipmentplus.com/LCD85661H.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back