πώς να ρυθμίσετε ίσο χρονικό βήμα της προσομοίωσης σε παροδική Cadenc

A

alard

Guest
Γεια σας, Το πρόβλημα είναι ως εξής, όταν έβαλα 10ps για την maxstep στην επιλογή των παροδική προσομοίωση, είδα κάποια βήματα στο 6 ή 7 ps. Όταν έθεσα δύο βήμα και maxstep να 5PS, τότε ο εξομοιωτής τρέχει σε 2 ps για ορισμένα στάδια. Τέλος προσπάθησα με 1ps, τότε 50as φαίνεται .... Πώς θα μπορούσε να ορίσει ένα βήμα που θέλω ακριβώς όπως στο Hspice ή διαφημίσεις;

Δεν νομίζω ότι μπορείτε να ορίσετε ίση βήμα για την προσομοίωση, λόγω του ίδιου του αλγορίθμου. Αλγόριθμος θα Προσδιορισμός το βήμα για την αντιμετώπιση της σύγκλισης Υποχρεωτικό. Τα μικρότερα βήματα για γρήγορη παροδική αργή από ό, τι παροδική.

Μπορώ να δω μια άλλη επιλογή που ονομάζεται "βήμα" εκτός από "maxstep" στις επιλογές για την παροδική προσομοίωση ..... Ελέγξατε προσομοίωση σας, εισάγοντας μια τιμή στο βήμα και μόνο, αντί της εισαγωγής μιας τιμής σε maxstep

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε strobe. Ο προσομοιωτής κάνει ακόμα το δικό χρονικά βήματα, αλλά το αποτέλεσμα έχει μόνο την αξία του χρόνου με την periode strobe

[Quote = edge_tv] μπορείτε να χρησιμοποιήσετε strobe. Ο προσομοιωτής κάνει ακόμα το δικό χρονικά βήματα, αλλά το αποτέλεσμα έχει μόνο την αξία του χρόνου με την periode strobe [/quote] Δοκίμασα την περίοδο φάρου, και λειτουργεί, παρέχει πραγματικά το βήμα αυτό που θέλετε, αλλά θα μπορούσε να σας pls να εξηγήσει ποια είναι η έννοια της περιόδου φάρου, και πώς μπορεί να καθορίσει το παροδικό βήμα; Thx εκ των προτέρων!

Προς γνώση Spectre μου μπορείτε να συμβουλεύσει Spectre μόνο για να εισάγετε επιπλέον βήματα τη φορά με "strobe". Τα άλλα είναι ανάλογα με τον υπολογισμό σφάλματος ολοκλήρωσης. Ορισμένες πηγές επίσης να εισαγάγετε φορά βήματα. Για πηγές παλμό παράδειγμα στις γωνίες. Είχα πριν από μερικά χρόνια ένα ζήτημα με πωλητή προσομοιωτή εισαγωγή για μια ημιτονοειδής κυματομορφή ένα επιπλέον χρονικό βήμα, όταν η ημιτονοειδής κυματομορφή w / o DC σταυροί μηδέν. Το αποτέλεσμα ήταν κακό διαρροή φάσματα σε high-Q κυκλώματα. Μετά lengthly συζήτηση που χτίστηκε έξω!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back