πώς να προσομοιώνουν σίγμα-δέλτα ADC (επίπεδο τρανζίστορ)

R

rama kiran

Guest
Άκουσα ότι πολλοί άνθρωποι θα προσομοιώσει δέλτα σίγμα ADC (επίπεδο τρανζίστορ) σε cadence.can μπορώ να χρησιμοποιήσω Mentor Graphics ή hspice. ποια είναι η διαφορά με αυτά τα εργαλεία.

δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των διαφόρων προσομοιώσεων ... Όλα εξαρτώνται από το μοντέλο και το επίπεδο ενός συγκεκριμένου στοιχείου που χρησιμοποιήθηκε ...

Hspice ή eldo επίσης μπορεί να προσομοιώσει το σίγμα-δέλτα ADC. Η διαφορά είναι μικρή νομίζω. Eldo είναι ταχύτερη από ό, τι Hspice στην εμπειρία μου. Hspice μπορεί να έχουν κάποια σύγκλιση θέμα. Yibin.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του δέλτα-σίγμα ή άλλα κυκλώματα;

Έχω Hspice Hsim και φάντασμα, whichone είναι τα καλύτερα εργαλεία για την προσομοίωση δέλτα σίγμα ADC;

Η διαφορά σε αυτά τα εργαλεία είναι φυσικά η ακρίβεια. Στην πραγματικότητα, ορισμένα εργαλεία που δίνει αποτελέσματα siluation πολύ κοντά με εκείνες που δίνουν με το σχεδιασμό implented σε πυρίτιο και αυτά είναι, φυσικά το καλύτερο. Υπάρχει και ένα άλλο εργαλείο intersting TSPICE (προϊόν της έρευνας βυρσοδέψη) από ό, τι μπορείτε να δοκιμάσετε να προσομοιώσετε σας Δέλτα σίγμα σε επίπεδο τρανζίστορ. Regards, Master_PicEngineer

[Quote = Ράμα Kiran] άκουσα ότι πολλοί άνθρωποι θα προσομοιώσει δέλτα σίγμα ADC (επίπεδο τρανζίστορ) σε cadence.can μπορώ να χρησιμοποιήσω Mentor Graphics ή hspice. ποια είναι η διαφορά με αυτά τα εργαλεία. [/quote] Eldo και Hspice είναι η λειτουργία προσομοιωτή παρτίδα, αλλά ρυθμός είναι το γραφικό προσομοιωτή, αυτό δηλαδή, που χρειάζεται να γράψετε μόνοι σας το stimul.

Γεια σου, αναρωτιόμουν .... για την προσομοίωση DSADC σε επίπεδο τρανζίστορ, είναι πολύ παροδική + λαμβάνοντας το φάσμα ισχύος ο μόνος τρόπος για να προσομοιώνουν το σχεδιασμό; Επειδή αυτό μπορεί μερικές φορές να χρειαστούν εβδομάδες ..... υπάρχει ένας γρηγορότερος τρόπος; Ευχαριστίες

χρησιμοποιήσετε το SD εργαλειοθήκη του Simulink σε matlab όταν βρίσκετε ο συντελεστής αυτός θα είναι στην S χρήση ciruits τομέα Gm-C και να ελέγξετε το σχέδιό σας με φάντασμα, hspice, ή μέντορας Graphix

Φοβάμαι ότι στο τέλος θα πρέπει να έχετε πάντα την παροδική με τις ημέρες (ακόμα και εβδομάδες) της προσομοίωσης. Τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω κάτι καλύτερο.

Υπάρχει μια παράλληλη προσομοιωτή μπαχαρικών που μπορεί να κάνει μεγάλη Σίγμα-Δέλτα ADC παροδική προσομοίωση σε 1 ημέρα: GSIM από Δίδυμοι Σχεδιασμός Technology, Inc ( http://www.gemini-da.com ) Αυτό είναι λεπτομερή στοιχεία αναφοράς μας: Μέγεθος κυκλώματος: 17477 bsim3v3 της, 53632 πυκνωτές, αντιστάσεις 600, ... Κύκλωμα Τύπος: Sigma Delta ADC Matrix Μέγεθος: 37336 Παροδική Χρόνος Στάση Προσομοίωση: 63us Συνολικός αριθμός των χρονικών βημάτων προσομοίωσης: 1037144 Ώρα παρέλθει Προσομοίωσης (Wallclock ώρα): 27 + ώρες Baolin Yang, Ph.D. Δίδυμοι Σχεδιασμός Technology, Inc http://www.gemini-da.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back