πώς να πάει για DSP VLSI τομέα

S

smileysam

Guest
γεια,
Ηθελα να ρωτήσω whats είναι ο τρόπος να πάει για VLSI τομέα DSP ... πρέπει πρώτα να μάθουν μία & κέρδος exp στον DSP τομέα (όπως και ήχου / βίντεο) ή απευθείας αρχίσει το VLSI τομέα

hey dont γνωρίζω σχετικά με το επίπεδο της μάθησης σε δύο τομείς, τόσο παρακαλώ dont λαμβάνουν αυτό το λάθος τρόπο, αλλά αν είστε αρχάριος σε αυτούς τους τομείς, τότε πιστεύω ότι είναι καλύτερα να μάθουμε τόσο σε ατομικό όσο και στη συνέχεια να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε μια ολοκληρωμένη appproach ...ότι οφείλεται στο γεγονός ότι η ποσότητα των πληροφοριών και της γνώσης που πρέπει να αποκτήσουν πριν πραγματικά αρχίζουν να λειτουργούν σε αμφότερα τα πεδία είναι σημαντική ..γι 'αυτό θα βοηθούσε να έχουν βασικά σας σαφές σε αμφότερα τα πεδία πριν από τη μετάβαση προς μια dps VLSI είδος της εργασίας ..

χαιρετισμοί,
wiztronix

γεια,
thanks for ur απάντηση ..
Πραγματικότητα iam ένα begineer .. έχω μόλις αρχίσει την καριέρα μου στην DSP ..Iam τώρα που εργάζονται στον τομέα ήχου ...
Αυτό θα με βοηθήσει πραγματικά αν πάω για πλοιάρχους μου στον τομέα VLSI ... Είναι DSP VLSI ενοποίηση πραγματικά δυνατό;

όταν λέτε DSP VLSI, υποθέτω ότι μιλάτε για το σχεδιασμό μικροελεγκτές με DSP ικανότητες ...το οποίο είναι ένα πολύ καυτό πεδίο πράγματι αυτές τις μέρες ...
είναι ότι αυτό που αναφέρεστε;;

χαιρετισμοί,
wiztronix

Έχω δει πραγματικά κάποια video & audio codecs που υλοποιούνται σε FPGA ....
αντί για ένα DSP επεξεργαστή ..Τα πλεονεκτήματα των FPGA είναι περισσότερο εκτός από το ότι κωδικοποίησης είναι σχετικά πιο σκληρή ...
Do u think ότι στο μέλλον όλα τα codecs θα πρέπει να εφαρμοστούν σε FPGA και όχι DSP proc.

Γεια smileysam
Δεν είναι όπως tat.
κωδικοποιητή είναι υλοποιούνται στο FPGA για αργότερα
προσκόμιση IC (τσιπ).πω u οικοδομήσουμε ένα MP3
u παίκτης που πρέπει να το αγοράς.
πω u ανάγκη έναν κωδικοποιητή μέσα που
εκτελεί κάποια λειτουργία MP3.τότε δεν είναι prefarable να τεθεί ένα DSP επεξεργαστή στο εσωτερικό του παίκτη ως την περιοχή και τους παράγοντες κόστους επηρεάζουν.u ώστε να αναπτύξουν τις algo, επαληθεύουν ότι, κωδικό αυτό της HDL να τεθεί σε ένα FPGA και πάλι verify.if it works fine u μπορεί να προχωρήσει περισσότερο για την παραγωγή της IC με όλες τις άλλες peripherlas συμπεριλαμβάνεται.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back