πώς να μετατρέψετε ένα ημιτονοειδές κύμα με 100mV Vpp να τετραγωνικό κύμα με τις σιδηροδρομικές μεταφορές στις σιδηροδρομικές μεταφορές;

T

turtlewang

Guest
Γεια σε όλους, θέλω να μετατρέψετε ένα ημιτονοειδές κύμα σήμα ρολογιού σε ένα τετράγωνο ρολόι κύμα. Το ημιτονοειδές κύμα είναι ένα σήμα ρολογιού παράγεται από off-chip γεννήτριας σήματος. Είναι συχνότητα 2.5GHz, είναι από κορυφή σε κορυφή τιμή είναι 100mV. Θέλω να σχεδιάσουμε ένα κύκλωμα για να μετατρέψει αυτό το σήμα ρολογιού σε ένα τετραγωνικό κύμα με τις σιδηροδρομικές μεταφορές στις σιδηροδρομικές μεταφορές. Τότε θα χρησιμοποιήσει αυτό το τετράγωνο κύμα με το ρολόι του CMOS κύκλωμα μου. Κόμβος διαδικασία μου είναι TSMC 0.18um. Ξέρει κανείς ποια είναι η κοινή αρχιτεκτονική για το σκοπό αυτό; Μπορεί κανείς να μου συστήσει κάποια υλικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Χρησιμοποιήστε ένα συγκριτικό να μετατρέψει την ημιτονική να τετραγωνικό κύμα. Μπορείτε να διορθώσετε το κατώτατο όριο με βάση το καθήκον του κύκλου που θέλετε. Στερεώστε την ταλάντευση της σύγκρισης με βάση την από κορυφή σε κορυφή μήνυμα που θέλετε.

Χάρη Srinivasan, Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει για να κάνει αυτή τη δουλειά; Επειδή θεωρώ ότι ορισμένες εμπορικές τσιπ δεν χρησιμοποιεί σύγκρισης.
Χάρη Srinivasan, Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει για να κάνει αυτή τη δουλειά; Επειδή θεωρώ ότι ορισμένες εμπορικές τσιπ δεν χρησιμοποιεί σύγκρισης.

Διατροφή κατά 2,5 GHz κύμα πλατεία με CMOS IO πρότυπο δεν είναι μια σοβαρή επιλογή. Θα πρέπει να δημιουργήσετε το στο τσιπ. Ο όρος κύμα πλατεία είναι αμφισβητήσιμο για 2,5 GHz ρολόι ούτως ή άλλως. Θα περιμένουμε μάλλον ένα είδος στρογγυλεμένες τραπεζοειδές. Για διάφορους λόγους, θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε χαμηλή διαφορική τάση σηματοδότησης για το ρολόι. Αναμένοντας 2,5 GHz πλήρη εξέλιξη τάση για μια είσοδο ρολόι ακούγεται σαν ένα πλήρες σχέδιο αδιέξοδο.

Δεδομένου ότι το ρολόι είναι τόσο γρήγορα, είναι δύσκολο να τρέξει σε επίπεδο PCB. PCB παράσιτο είναι τόσο μεγάλη.

Ναι, θέλω μόνο να δημιουργήσει την 2.5GHz τετραγωνικό κύμα σε τσιπ. Η παραγωγή βασίζεται σε ημιτονοειδές κύμα το οποίο τροφοδοτείται off-chip. Το ημιτονοειδές κύμα είναι χαμηλό σήμα που ταλαντεύεται από κορυφή σε κορυφή τιμή είναι 100mV. [QUOTE = FVM? 929629] σίτιση κατά 2,5 GHz τετραγωνικό κύμα με CMOS IO πρότυπο δεν είναι μια σοβαρή επιλογή. Θα πρέπει να δημιουργήσετε το στο τσιπ. Ο όρος κύμα πλατεία είναι αμφισβητήσιμο για 2,5 GHz ρολόι ούτως ή άλλως. Θα περιμένουμε μάλλον ένα είδος στρογγυλεμένες τραπεζοειδές. Για διάφορους λόγους, θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε χαμηλή διαφορική τάση σηματοδότησης για το ρολόι. Αναμένοντας 2,5 GHz πλήρη εξέλιξη τάση για μια είσοδο ρολόι ακούγεται σαν ένα πλήρες σχέδιο αδιέξοδο. [/Quote]

Είτε διαφορικό ενισχυτή (για το σήμα ρολόι διαφορικό) ή αυτο προκατειλημμένη μετατροπέα (για single ended). Πρόσθετες μετατροπείς να αυξηθεί το επίπεδο.

Το εύρος (από κορυφή σε κορυφή 100mV) είναι τόσο μικρή. Αυτο προκατειλημμένη μετατροπέας μπορεί να μην είναι ΟΚ.

μετατροπέα προκατειλημμένη Εαυτός δεν μπορεί να είναι ΟΚ.
Δεν είναι πρόβλημα του κυκλώματος μετατροπέα ως τέτοια, νομίζω. Αλλά ουσιαστικά, αναπήδηση έδαφος interfers σοβαρά με την μικρή τάση. Για το λόγο αυτό, ένας ενισχυτής απόκλιση είναι σαφώς προτιμότερη. Υποθέτω, ότι η λύση μπορεί να βρεθεί στα περισσότερα βιβλία IC σχεδιασμό.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back