πώς να μειώσει dc / dc πλήρη γέφυρα εξόδου noice

D

darla1

Guest
αγαπητέ όλα

Είμαι εργασίας για πλήρη γέφυρα dc / dc coneverter ... όταν αυξηθεί το φορτίο για το ouput πλευρά noice κυμάτιο αυξήσεις όπως φαίνεται στην εικόνα ...

Νομίζω ότι αυτή είναι κοινή λειτουργία noice ...

Ξέρω να elimate αυτό που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κοινή λειτουργία επαγωγέας ... αλλά i dont θέλουν να χρησιμοποιούν κοινά επαγωγέας τρόπος για αυτό.

μπορεί κανείς να μου πει υπάρχει άλλος τρόπος για τη μείωση αυτής.

ευχαριστώ
Darla
Τελευταία επεξεργασία από darla1 στις 21 Μάρτιος 2009 8:12? Επεξεργαστεί 1 φορά συνολικά

Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικής με αυτού του είδους τα measurments, ο λόγος που σας οδηγεί καθετήρας μπορεί να εντοπίσει σήμα αρκεί για να δείτε αυτό το είδος αιχμές.Προσπαθήστε να μετρήσει εκ νέου με το συντομότερο δυνατό λόγο σύνδεση.

Λίγο όπως στο συνημμένο σχέδιο.

PS.Δεν είπα δεν μπορεί να υπάρξει πρόβλημα, απλά γνωρίζουμε μια λανθασμένη μέτρηση μπορεί να δείξει το πρόβλημα να εξετάσουμε πολύ, πολύ μεγαλύτερο
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

Συμφωνώ με svhb.

My καθετήρα θα ανέλθει δευτεροβάθμιας κυματομορφές στα ανοικτά της σημαντικής ισχύος στην αγορά κατά την κίνηση επιστροφής sa αρκετές ίντσες μακριά.Στην ιδανική περίπτωση θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει εκ νέου θωρακισμένο καταφέρνω και υποδοχές BNC.Αν don t θέλουν να κάνουν ότι Stick σας καθετήρα με ένα μικρό έδαφος οδηγήσει δικαίωμα στην παραγωγή τερματικό μπλοκ αυτό παρέχει κάποια προστασία, ή που κάνει για μένα.Σίγουρα σας αιχμές θα πάρει πολύ μικρότερα.

Σας ευχαριστώ, κύριε svhb και max

Γνωρίζω ότι δειγματολήπτου συλλέγει noice ,.... αλλά το πρόβλημά μου είναι όταν θα αυξηθεί το φορτίο και αυξάνει noice μου dc / dc μετασχηματιστή δίνοντας κάποιες ήχο ..... i dont ξέρτε γιατί ..

αλλά εγώ έκανα κάποια ανάλυση εδώ ... όταν φορτωθεί το μετατροπέα μέχρι τις 4A O / P δγ είναι καθαρά δγ με κάθε αιχμές / noice....here όλα είναι καλά, δηλαδή τον έλεγχο και δεν μου ήχο στο μετασχηματιστή ..

κατά την τρέχουσα πέρα 4A τάση εξόδου έχει την αιχμές ... μετασχηματιστή και δίνει κάποιες ήχο ...

ευχαριστώ
Darla

darla1,
Ένας απλός τρόπος για τη μείωση nois είναι να τοποθετήσετε μια σειρά RC δικτύου σε όλη την δευτεροβάθμια μετασχηματιστή.Οι τιμές του .001 UF 1.2K και λειτουργούν καλά.Αυτό απαιτεί λίγο πειραματισμό για να καθοριστεί η βέλτιστη τιμές.Μεγάλο μέρος του θορύβου που προκαλείται από στιγμιαία σορτς σε όλη την δευτεροβάθμια όταν ένα σύνολο διόδους ενεργοποιείται πριν από τον άλλο που έχει εντελώς απενεργοποιημένο.
Χαιρετισμοί,
Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back