πώς να μαθαίνουν τη δικτύωση υπολογιστών

A

abbas1707

Guest
Γεια σου, im εντελώς νέα για τη δικτύωση. Θέλω να μάθω όλα τα πράγματα όπως το TCP, IP, δρομολόγηση, πώς λειτουργεί στο διαδίκτυο, πως μεταφορά δεδομένων, από την 1η υπολογιστή σε άλλους μέσω του διαδικτύου κλπ. ..... i έντονα ως στόχο να μάθουν όλες τις this.but Χρειάζομαι μια κατεύθυνση, δηλαδή από πού να αρχίσω , ποια βιβλία να διαβάσει, έτσι plz οδηγός μου plz χρειάζομαι ur βοήθεια, θα είμαι πολύ ευγνώμων! Πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν, δηλαδή βασικά επίπεδο βοηθήσει plz: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:

Αυτές είναι μερικές βασικές και πρότυπο βιβλία για δικτύωση υπολογιστών ... Δίκτυα Υπολογιστών - Behrouh Fehrouzan (ορθογραφικό έλεγχο) των δεδομένων και του υπολογιστή επικοινωνίας - William Stallings Τα πρωτόκολλα (TCP / IP Illustrated, τόμος 1,2): W. Richard Stevens μπορείτε να κατεβάσετε αυτά τα βιβλία από την www.gigapedia.org [ / url] ελπίζω λίγο της χρήσιμο για σας.

u αναφέρονται τα ακόλουθα βιβλία για τα δίκτυα 1.computer βασικά από τον Andrew S. Tanenbaum 2. Δεδομένων των δικτύων επικοινωνίας με ταχύτητα Ferouzan 3.High δικτύων μεταγωγής από τον Jean δίκτυα Walrand 4.Data επικοινωνίας του William Stallings

Βιβλία από ferouzan και tenanbaum είναι τα καλύτερα βιβλία για την κατανόηση της δικτύωσης.

αρχίσει με την επικοινωνία δεδομένων και δίκτυα από Ferouzan. Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο βιβλίο για αρχάριους.

Πολλά βιβλία είναι διαθέσιμα εδώ. Προσπαθήστε να τους serach.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back