πώς να κάνει σειριακό καλώδιο <-> RJ45 καλώδιο

P

pashok84

Guest
Γεια σας, θέλω να συνδεθώ μικροελεγκτή συμβούλιο σειριακή θύρα μου με το laptop ethernet υποδοχή μου, όπως εγώ δεν έχουν σειριακή θύρα στο φορητό υπολογιστή. Πώς να συνδέσετε σειριακή θύρα και το καλώδιο ethernet. Σε σειριακή θύρα χρειάζομαι μόνο Tx, Rx και GND. i δεν χρειάζεται RTS, CTS, κλπ. τι είναι διάγραμμα σύνδεσης; Πόσο RJ45 καλώδιο και υποδοχή θα κοστίσει στην Ινδία. Σε αυτό το laptop δεν χρειάζεται οποιοδήποτε λογισμικό / tweek να ανιχνεύσει το καλώδιο ethernet θύρα ως com. Ευχαριστώ και χαιρετισμούς, Ashok Kumar P

Γεια σου, πώς είστε ανάμειξη σειριακή επικοινωνία με την έννοια ethernet; Και οι δύο είναι διαφορετικά πρότυπα. couldnt να το κάνετε αυτό.

Ashok, αυτά είναι εντελώς διαφορετικά συστήματα επικοινωνίας, αυτό που ζητάς είναι για impossibe, Στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να οικοδομήσουμε μια διεπαφή Ethernet χρησιμοποιώντας ένα μικροεπεξεργαστή και παρέχει με μια σειριακή θύρα, ώστε να μπορεί να μιλήσει με άλλες σκάφους σας, αλλά θα πρέπει επίσης να αποφασίσει σχετικά με τις διευθύνσεις IP, τα πρωτόκολλα και ούτω καθεξής. Θα ήταν τόσο εύκολο να προσθέσετε μια θύρα Ethernet άμεσα στα υπάρχοντα του σκάφους σας ή να ανοίξει τον φορητό σας υπολογιστή και ένα καλώδιο σειριακής θύρας σε αυτό. Σας προτείνω να δείτε μια διαφορετική μέθοδο, μπορείτε να χτίσετε ή να αγοράσετε φθηνό USB σε σειριακή προσαρμογείς. Ένα από αυτά θα κάνουν ό, τι θέλετε και θα εμφανιστεί ως μια κανονική θύρα comms για το laptop σας. Brian.

Έχω δει αυτό το είδος του προϊόντος. [Url = http://www.lammertbies.nl/comm/cable/yost-serial-rj45.html] Yost σειριακή καλωδίωση της συσκευής: RS232 για RJ45 [/url] Έχω μια ερώτηση, δεν το θέλουν επιπλέον κύκλωμα για να συμπεριφέρονται σαν com λιμάνι

Ναι το κάνει! Το πρότυπο YOST είναι για τη σύνδεση ενός σειριακή θύρα στην άλλη χρησιμοποιώντας βύσματα RJ45 και καλώδιο CAT5. Χρειάζεται ακόμα ένα comms λιμάνι και στα δύο άκρα, δεν μετατρέπει Ethernet για σειριακή σε όλα, είναι απλά ένας εναλλακτικός τρόπος καλωδίωσης τι γίνεται κανονικά με 9 συνδετήρες ή «D» 25-pin. Brian.

pashok84, ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε μετατροπέα USB to RS232 (σειριακή θύρα). Δεν ξέρω από πού είσαι, αλλά ότι το άρθρο αυτό είναι τακτική σε κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών, ή κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών αγαθών. Θα πάρετε και το CD (ή DVD) με neccesary οδηγός και πιστεύω ότι θα είναι μια λύση. Αν σας αρέσει ηλεκτρονικά, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι ένα USB μετατροπέα για RS232. Είναι απλό να βρει καθεστώς ότι στο διαδίκτυο. Υπάρχει ένα πρόβλημα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε FTDI IC, και είναι σε SMD, αλλά είναι δυνατόν να κολλήσεις σε πλακέτα, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί. Οδηγός για FTDI είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Μπορείτε επίσης να πάρετε USB Serial από PIC (Έχουν πραγματικά μια MCU φορτωμένο με κατάλληλο firmware ήδη, απλά πρέπει να το σύρμα μέχρι). Πολλές εταιρείες έχουν αυτού του είδους τα προϊόντα, κάνετε κάποια έρευνα. Αν δεν θέλετε να οικοδομήσουμε τον εαυτό σας, μπορείτε να πάρετε έτοιμα προϊόντα (Τοπικά κατασκευάζονται στην Κίνα, κατά πάσα πιθανότητα χωρίς εγγυήσεις) σε όλες σχεδόν τις αγορές ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο υπερκατάστημα ηλεκτρονικών κλπ, όπως Croma πάρα πολύ. Εάν εξακολουθείτε να μην είναι σε θέση να το πάρει, να πάει dealextream τοποθεσία, είμαι σίγουρος δεκάρα θα έχουν λίγα φτηνό (σειρά 2-3, ακόμη και αν θα χρειαστεί ένα). Ω, σχεδόν ξεχάσω να αναφέρω μια άλλη όμορφη λύση DIY. Atmel AVR MCUs είναι εύκολα διαθέσιμα σε πολλά μέρη της Ινδίας. Αν και δεν έχουν USB capablities, οι άνθρωποι έχουν γράψει ΝΔ USB στοίβα για AVRs (αναζήτηση VUSB), το οποίο μπορεί να προσθέσει (LS) USB δυνατότητες dev για να AVRs.

Θέλω να κάνω σαφές είναι onething, είμαι δεν περίμενα ethernet δεδομένα να μετατραπούν σε σειριακά δεδομένα. Θέλω να DB9 στην πλευρά μικροελεγκτή και RJ45 στην πλευρά του pc. άνοιγμα HyperTerminal i πρέπει να δείτε το λιμάνι com. com λιμάνι είναι η επικοινωνία μου. [QUOTE = betwixt? 970753] Το πρότυπο είναι YOST για τη σύνδεση ενός σειριακή θύρα στην άλλη χρησιμοποιώντας βύσματα RJ45 και καλώδιο CAT5. Χρειάζεται ακόμα ένα comms λιμάνι και στα δύο άκρα, δεν μετατρέπει Ethernet για σειριακή σε όλα, είναι απλά ένας εναλλακτικός τρόπος καλωδίωσης τι γίνεται κανονικά με 9 συνδετήρες ή «D» 25-pin. Brian. [/Quote] Είναι YOST επικοινωνία είναι για; είναι κάτω από διαμόρφωση είναι δυνατόν; PC <-> DB9 <-> RJ45 <-> MAX232 <-> mcu

Γεια σου, Ναι. Μπορείτε να το κάνετε αυτό απολύτως. Υπάρχει υπάρχον καλώδιο DB9 για να RJ-45 είναι διαθέσιμο.

Γεια Prakash, Μπορείτε σας παρακαλώ να παρέχει σύνδεσμο για τα προϊόντα αυτά και τυχόν διαγράμματα κυκλωμάτων της. ποια πλευρά είναι DB9 έρχεται στο PC / mcu.

Γεια σας, είχα πάρει αυτό από τον προμηθευτή οθόνη αφής μου, renuelectronics, Πούνε. Πλευρά του pc, είναι DB9 και την MCU / Οθόνη Αφής πλευρά, είναι RJ-45.

Σε αυτή την περίπτωση, η σύνδεση θα είναι DB9 RJ45 2 (Rx) 3 (Tx) 3 (Tx) 6 (Rx) 5 (GND) 5 (GND) μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο της γραμμής RJ45 για το σκοπό someother (όπως η σύνδεση με LEDs, για να μην βύσμα DB9)

Γεια σου, εκτός από τις ακίδες κάτω, άλλα καρφίτσα που δεν θα χρησιμοποιήσετε. έτσι δεν είναι;. DB9 RJ45 2 (Rx) 3 (Tx) 3 (Tx) 6 (Rx) 5 (GND) 5 (GND) Τι ζητάτε; μπορείτε να λάβετε τα δεδομένα σε rx και μπορείτε να αποκωδικοποιήσουν τα δεδομένα να οδηγούν LED.

Η συζήτηση φαίνεται λογικό, αν αναφέρεται σε RJ45 ως εναλλακτική υποδοχή RS232. Δυστυχώς, οι αρχικές θέσεις ζητάει κάτι διαφορετικό:.
Θέλω να συνδέσετε μικροελεγκτή συμβούλιο σειριακή θύρα μου με το laptop μου ethernet υποδοχή, καθώς δεν έχω σειριακή θύρα στο laptop
Pashok84, έχετε αλλάξει το μυαλό σας, ή είναι απλά σύγχυση σχετικά με τις δυνατότητες του φορητού υπολογιστή σας RJ45 υποδοχή του; Είναι σίγουρα κάνει δεν παρέχουν συνδεσιμότητα RS232. Ελέγξτε το εγχειρίδιο σε περίπτωση αμφιβολίας, και παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος.

FvM, ήμουν intially που ανάγονται λανθασμένα ως RJ45 στην πλευρά φορητό υπολογιστή, μετά από αυτή τη συζήτηση, τώρα είναι η πλήρης εγκατάσταση Laptop USB σε σειριακό μετατροπέα <-> RS232 DB9 υποδοχή <-> κυκλώματος για τη σύνδεση RS232 σε RJ45 γραμμές <-> θύρα RJ45 <-> MCU είμαι απλώς αναρωτιούνται ποιο θα είναι το πλεονέκτημα της χρήσης του καλωδίου RJ45 insteaded του καλωδίου RS232. μικρή μείωση του μεγέθους PCB χρησιμοποιώντας θύρα RJ45 INSEAD της σύνδεσης RS232. οποιοδήποτε άλλο πλεονέκτημα;; είναι συμβουλεύουμε να φέρει MAX232 IC στην ενότητα "κύκλωμα για τη σύνδεση RS232 σε RJ45 γραμμές" στο παραπάνω διάγραμμα και χρησιμοποιούν σειριακή γραμμή σε επίπεδο TTL σε RJ45. αυτό θα βοηθήσει στην άρση του χώρου που απαιτείται για MCU MAX232 σε PCB μου. Παρακαλώ δώστε ur σχόλια.

Αυστηρά μιλήσει, RJ45 είναι ένα καταχωρημένο πρότυπο υποδοχή τηλεφώνου και όχι το ακριβές όνομα για συνεστραμμένο ζεύγος συνδέσμων Etherner. [Url = http://en.wikipedia.org/wiki/Registered_jack # RJ45] Εγγεγραμμένοι jack - Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια [/url]
χρήση σειριακή γραμμή σε επίπεδο TTL σε RJ45
Το δημοφιλές RS232 πάνω "RJ45" αναθέσεις χρησιμοποιούν RS232 επίπεδο.
Είμαι απλά αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το πλεονέκτημα της χρήσης του καλωδίου RJ45 insteaded του καλωδίου RS232.
Πολλά πρότυπα διασύνδεσης χρησιμοποιούν εν μέρει P8C8 modular βύσματα και καλώδια Ethernet, π.χ. CAN-Bus. Εκτός από την ικανότητα του χρησιμοποιώντας τυπικές συνδέσεις και τα καλώδια, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε την υποδομή καλωδίωσης σε κτίρια γραφείων.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back