πώς να κάνει μια μικτή επαλήθευση σήμα;

S

stormwolf

Guest
Τώρα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μικτή επαλήθευση, και τα εργαλεία μπαχαρικών χρήση hsim ή nansim, Verilog εργαλεία χρήση VCS.και θέλω να μάθω πώς να χρησιμοποιούν vcs για τον έλεγχο nansim, Verilog χρήση σε ένα ή ADFMI, η οποία είναι καλύτερη, και πώς να το κάνουμε;ευχαριστώ!

Αν έχετε vcs και nanosim άδεια προσομοίωση συνεργασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για την προσομοίωση του σχεδιασμού, dont ανάγκη κάθε Verilog-ένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μοντέλο καρύκευμα για αναλογική κυκλώματος Verilog και για την ψηφιακή σχεδίαση.Το μόνο πράγμα για να μπορείτε να κάνετε είναι η μελέτη του καθηγητή που παρέχονται από Synopsys.

Αλλά το εγχειρίδιο παρέχει μόνο η μικτή προσομοίωση, δεν επαλήθευσης.Και μέσω αυτής της μεθόδου για την επαλήθευση ενός μικτού σήματος χρειάζεται πολλή προσομοίωσης.Γι 'αυτό θέλω να χρησιμοποιήσετε Verilog για τον έλεγχο της εισόδου ή εξόδου δεδομένων της αναλογικής, throght αυτό μπορώ να μειωθεί ο χρόνος μου πρόγραμμα και να ελέγχει περισσότερο.

Υπάρχει κάποιο καλό βιβλίο για να μάθετε περισσότερα για τη μεικτή επαλήθευση σήμα;

Hi Anant,

Μπορείτε να βρείτε μερικές βασικές πληροφορίες στο εγχειρίδιο του nan0sim από syn0psys.Μπορείτε

επίσης ενταχθεί στο εργαστήριο από syn0psys ή ment0r να μάθουν τη ροή.

Προτείνετε SolvNet κάνετε login Synopsys 'για βοήθεια.Μπορεί να βρείτε πολλές λύσεις που βασίζονται σε Synopsys εργαλεία

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back